A apărut noul număr The ONE!

De: Dragos Tanase / 26.11.2012, 18:30
A apărut noul număr The ONE!
Cu o copertă specială, a cărei protagonistă este top modelul Irina Lăzăreanu, muza lui Karl Lagerfeld, fotografiată de celebrul Gilles Bensimon, ediția de decembrie a revistei The ONE este o sursă de inspirație pentru sărbători cu stil.

Numărul de decembrie al revistei The ONE o prezintă pe top modelul Irina Lăzăreanu, într-un pictorial realizat de cunoscutul fotograf Gilles Bensimon. Într-un interviu realizat de Anda Brîndușă, Irina vorbește despre prietenia cu Kate Moss și alte nume celebre, familia ei, întâlnirea cu Karl Lagerfeld, proiecte muzicale, viață personală și viața în culisele marilor show-uri de modă.

În studioul foto al lui Alex Gâlmeanu, ne-am întâlnit cu Raluca Aprodu , actrița pe care în această perioadă o vedem în producția HBO „În derivă”, pe scenele mai multor teatre și în lung metrajul „O lună în Thailanda”. Despre toate acestea, dar și despre adolescența de fotomodel, de ce nu e o prezență mondenă sau cum a influențat-o povestea de dragoste cu Andi Vasluianu, puteți citi într-un portret de Alina Vîlcan.

Și pentru că ne-am lăsat deja cuceriți de atmosfea sărbătorilor de iarnă, în paginile de shopping ale revistei veți descoperi alegerile echipei The ONE pentru cadouri inspirate, de la bijuterii prețioase și ținute urbane la cele mai noi produse de beauty și cele mai hip gadget-uri.

http://www.one.ro/

www.one.ro

Tot acum am considerat că e cel mai potrivit moment pentru a vă spune poveștile a două femei care readuc în actualitate estetica trecutului și gustul bucatelor de altădată, reunite în paginile revistei sub un titlu sugestiv – „Întoarcerea la origini”. Și am continuat să mergem pe această tendință a autenticității, luând la rând băcăniile Bucureștilor. Ce am găsit, veți afla citind „În căutarea gustului pierdut”, un text de Marius Constantinescu.

Dacă încă nu v-ați făcut planuri pentru vacanța de iarnă, vă propunem cinci destinații autohtone, de care s-ar putea să nu știți, dar care cu siguranță vă vor cuceri prin felul unic în care îmbină tradiționalul și modernul.

Iar într-un curajos pictorial de fashion, cu o mamă excentrică și doi copii răsfățați, Amir Doboș oferă soluții pentru ținute de efect, potrivite chiar și celei mai extravagante petreceri.

La capitolul beauty, Bianca Nuțu a provocat mai mulți make-up artiști să ne dezvăluie cele mai de încredere trucuri pentru machiaje strălucitoare de party.