A apărut numărul de aprilie al revistei GLAMOUR!

De: Gabriela Voicu / 26.03.2013, 15:04
A apărut numărul de aprilie al revistei GLAMOUR!
GLAMOUR de aprilie este de astăzi la toate chioșcurile de ziare și își tentează cititoarele cu o mulțime de subiecte minunate.

GLAMOUR de aprilie este de astăzi la toate chioșcurile de ziare și își tentează cititoarele cu o mulțime de subiecte minunate. Chiar dacă primăvara se lasă puțin așteptată, orice fashionista trebuie să-și facă temeinic temele. Editorii de fashion îți prezintă trendurile care își merită din plin locul în garderoba unei glam girl și au pregătit o mulțime de ținute ce sigur te vor cuceri și pe tine!

Eva Mendes, vedeta din acest număr demonstrează că și la 39 de ani o femeie arată absolut fabulos. Eva dezvăluie pentru GLAMOUR secretele ei de frumusețe: cum se menține în formă, ce produse de beauty folosește și care este parfumul de care nu se desparte vreodată!

În plus, luna aceasta găsești în GLAMOUR cele 100 de secrete de frumusețe pe care orice femeie trebuie să le știe! Promitem că vei avea o revelație și îți vei regândi rutina de frumusețe! Iar dacă te-ai hotărât să ții o dietă dar nu ai timp de pierdut cu gătitul, află că poți să apelezi la o firmă de catering specializată care să-ți livreze mâncarea de regim direct la birou.

Eva Mendes

GLAMOUR Generation: Trei cupluri superbe au avut curajul să renunțe la viața tihnită și la un job stabil și să se arunce într-o aventură plină de farmec, într-un sat transilvănean, permanent hoinărind pe drumurile țării ori direct peste ocean. Află-le și tu poveștile în noul număr GLAMOUR!

PLUS: GLAMOUR Shopping Week. Nu e păcăleală! Ai reduceri de până la 30% în zeci de magazine. În perioada 1-7 aprilie, împreună cu GLAMOUR Shopping Card, participă la cea mai tare sesiune de shopping.

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 25 martie, la toate chioșcurile de ziare!

Intră zilnic pe www.glamourmagazine.ro și află ultimele tendințe de fashion și beauty, știri despre vedetele hollywoodiene și recomandări de filme, evenimente, muzică și cărți.