A aparut numarul de aprilie al revistei Tango

Apropo.ro / 30.03.2009, 17:16
Afla din noul numar al revistei Tango de ce se desparte Daniela Nane de Andrei Zinca si ce mai face Ana Blandiana!

Frumoasele venetiene

Camelia, Ioana si Cristina Sucu au realizat pictorialul pentru revista Tango pe drumurile de piatra si apa ale Venetiei. Veti descoperi o poveste de dragoste invincibila, intre mama si fiicele sale, in decorul fastuos al taramului italian legendar, aflat in plin carnaval.

“Fetele m-au ajutat sa fiu corecta cu viata mea de dupa separare. Nu mi-au spus, dar stiu ca apreciaza faptul ca eram numai noi in casa si nu era o alta persoana, desi stiau, ca erau mari, ca sunt femeie si ca poate sufar, sau ca poate am nevoie si eu de o mangaiere, sau poate de sarbatori le-ar fi placut sa ma vada ca sunt cu cineva, dar in sufletul lor au apreciat ca nu s-a intamplat, ca nu le-a intrat o anume persoana in suflete imediat dupa ce m-am separat de tatal lor.”

Daniela Nane si Andrei Zinca

Se iubesc, dar se despart

Daniela Nane si Andrei Zinca vorbesc in exclusivitate pentru revista Tango, intr-un interviu realizat de Alice Nastase, despre despartirea lor, pe fondul unei iubiri ravasitoare. Dorintele diferite si distantele mari le-au despartit drumurile, desi sufletele le-au ramas aproape.

Andrei Zinca: “Pe plan spiritual, pe planul legaturii sufletesti, nu avem acceptul de a ne desparti si nici nu ne putem desparti. De iubit, ne iubim, si asta este partea frumoasa, dar nu putem sa ne gasim un drum comun. Drept pentru care am ajuns la concluzia ca iubirea nu este suficienta atunci cand vrei sa cladesti o familie, sa creezi un camin, sa-ti creezi o viata impreuna.”

Daniela Nane: “Oricate concesii am facut si unul si celalalt, caci fiecare am facut partea lui de lucruri care sa ne ajute sa mergem impreuna pe drumul asta, tot ne raman si dorinte intrinseci, care sunt diferite. Si e foarte greu sa renunti la lucruri foarte importante pentru tine. Eu mi-as dori foarte mult un copil. Andrei spune ca avem deja trei, si ca ar dori sa traim altfel.”

Ana Blandiana

Ana Blandiana, despre ingeri, calatorii si suflete pereche

Poeta Ana Blandiana povesteste cu delicatete si sinceritate, in numarul de aprilie al revistei Tango, despre momentele importante ale vietii si creatiei domniei sale, dar si despre Romulus Rusan, sufletul pereche pe care l-a intalnit cand avea 18 ani si cu care traieste o poveste de dragoste fara sfarsit.

“Ne-am iubit si ne iubim in continuare, doar ca am o jena in a marturisi asta, nu-mi place s-o spun. Pentru ca mi se pare ca exista lucruri atat de serioase – cum e dragostea, cum e credinta in Dumnezeu – incat nu se striga in piata publica. Cand o femeie spune in gura mare, in piata sau la televizor, ‘eu imi iubesc barbatul’, poti sa fii sigur ca il insala”

In dosarul lunii aprilie, ne apropiem de “Iubirile la distanta”, iar concluziile pe care le tragem dezbatand subiectul sunt foarte diverse. Proximitatea departeaza, iar distanta apropie? E posibila iubirea prin procura? Rezista iubirile la distanta? Afla din numarul de aprilie al revistei Tango!

Coperta revistei Tangi din luna aprilie