A aparut numarul de iulie al revistei Tango! (poze)

Apropo.ro / 07.07.2009, 14:00
Asa cum si-a obisnuit cititorii, revista Tango vine cu interviuri si pictoriale inedite.

Numarul de iulie al revistei Tango este acum pe piata.

Asa cum si-a obisnuit cititorii, revista Tango vine cu interviuri si pictoriale inedite.

Actrita Oana Pellea a acceptat, cu generozitate si talent binecunoscut, sa realizeze un pictorial inedit pentru numarul de iulie-august al revistei Tango, in centrul unui Bucuresti devastat.

Oana Pellea: "De cand m-am suit prima oara pe scena, nu m-am ascuns dupa un personaj, ci m-am aratat lumii asa cum sunt. Actoria este un drum de cunoastere si de autocunoastere, nu de minciuna si ascuns. Un artist nu se ascunde, ci se dezvaluie! Profesia asta nu se poate explica, nu se poate plati, nu se poate judeca. In general, un artist nu trebuie judecat. Nu vorbesc neaparat de mine. Cum puteti judeca pe cineva care va ofera daruri? Un dar il primesti sau nu. Nu il judeci!"

Sinead O’Connor, solista irlandeza rebela, cu voce unica si cu aparitii inconfundabile, mama a patru copii si interpreta nemuritorului "Nothing compares 2 U" a poposit si la Bucuresti, pentru un concert fabulos. Inaintea acestuia a acordat un interviu revistei Tango.

Sinead O’Connor: "Vin dintr-un trecut extrem de tulbure. N-am fost buna la scoala, n-am fost buna la nimic altceva, decat la cantat. Si o luasem pe un drum gresit, incepusem sa fur, iar din toate necazurile astea n-am iesit decat descoperind muzica, caci altfel as fi sfarsit, probabil, foarte rau".

Patricia Kaas, celebra frantuzoaica, "mademoiselle qui chante le blues" a revenit in Romania pentru a concerta la Sala Palatului, pentru romanii indragostiti de muzica ei. In ragazul dintre repetitie si spectacol, solista a vorbit pentru cititorii revistei Tango despre dragoste, casatorie, lumea muzicala, dar si despre visele care o anima.

Patricia Kaas: "Casatoria n-a fost niciodata un vis pentru mine. Niciodata nu mi-am dorit sa ma casatoresc, nici macar cand eram copila nu m-am gandit la asta, nu visam sa fiu mireasa, sa fiu maritata… Si nici acum nu ma gandesc, habar nu am de ce. Dar la copii, da, m-am gandit deseori, in etape diferite ale vietii… Eu am acum 43 de ani… pana la 45 as avea, poate, abia primul copil!"

In dosarul lunii iulie-august, editorii consacrati ai revistei Tango, Aurora Liiceanu si Simona Catrina, definesc in stilul caracteristic "Noile varste ale iubirii", in articole pline de substanta, adevar si umor: "Iubirea fara varsta si gura lumii", "Tinerete catre batranete si liberi pana la moarte".

Citeste si: "Sinead O’Connor a potolit furtuna, la Arenele Romane! (interviu exclusiv)"