A aparut numarul de septembrie al revistei Tango!

De: Dragos Tanase / 02.09.2009, 17:11
In numarul 49 al revistei Tango, Daniela Nane se lasa admirata intr-un pictorial spectaculos realizat la malul marii.

In numarul 49 al revistei Tango, actrita Daniela Nane se lasa admirata intr-un pictorial spectaculos realizat la malul marii si povesteste despre cariera, familie si despre cum trebuie sa fie barbatul pe care inca il asteapta:

“Un barbat care nu-si asuma responsabilitatea propriilor actiuni si sentimente nu e suficient de bun pentru mine. Nu accept avansurile barbatilor casatoriti, pentru ca eu stiu ce-mi doresc de la o relatie.”

Marturisiri de viata si dragoste ale artistei Tatiana Stepa, nedrept de devreme plecata dintre noi, se astern intr-un interviu profund si emotionant, in care artista-si dezvaluie povestile de iubire, printre care si cea cu Stefan Hrusca:

“A fost o apropiere intre noi. Eu am tinut si tin in continuare foarte mult la Stefan. El mi s-a parut, in toata lumea aia pestrita de pe scena, venita de prin toate colturile tarii, si fiecare cu diverse preocupari, mi s-a parut ca seamana oarecum cu mine, pentru ca eram amandoi destul de stingheri, veneam din localitati mici, mi se parea ca sufletul lui seamana cu sufletul meu.”

Tatiana Stepa

Tatiana Stepa

Compozitorul Vasile Sirli, autorul “Neimplinitelor iubiri”, vorbeste cu onestitate, intr-un interviu fluviu acordat lui Alice Nastase, despre un parcurs muzical inceput in ani cenusii, de comunism, si luminat, in prezent, de o fabuloasa cariera ca director muzical al parcurilor Disneyland Paris:

“Eu fac o meserie. Eu fac muzica pentru ca in felul acesta imi castig existenta, nu fac muzica pentru a lasa un monument dupa mine. Monumentul este al lor, al celor cu care lucrez. Munca e facuta pentru a trai, pentru a ne castiga existenta. Daca reusim asta, este extraordinar, daca, in plus, ne si bucuram de ceea ce facem, atunci chiar este un mare cadou.”

Vasile Sirli

Vasile Sirli

Dosarul lunii septembrie pune, fara pic de sfiala, o intrebare incomoda: “E mai bun barbatul alteia?”

Raspunsuri curajoase dau, cu intelepciune, har si umor, Aurora Liiceanu, Simona Catrina si Mihaela Burda, editori consacrati ai celebrei rubrici.

Coperta revistei Tango, nr. 49 

Coperta revistei Tango, nr. 49