A apărut numărul de septembrie GLAMOUR: Pledoarie pentru o toamnă fermecătoare!

De: Dragos Tanase / 28.08.2012, 13:40
A apărut numărul de septembrie GLAMOUR: Pledoarie pentru o toamnă fermecătoare!
Luna aceasta facem dezvăluiri senzaționale: echipa GLAMOUR a descoperit cum tendințele sezonului toamnă/iarnă 2012/2013 pot fi perfect reinterpretate în ținute stylish de zi cu zi.

Victimele experimentului nu au fost fotomodele cu ani de experiență în fața camerei, ci 16 oameni ca și tine, dispuși să îți demonstreze că trendurile nu sunt făcute doar pentru a fi admirate pe catwalk.

Și dacă vorbim despre oameni curajoși atunci nu rata rubrica GLAMOUR Generation: luna aceasta am decis să plecăm într-o călătorie fascinantă în atelierele a șase designeri de produs tineri și extrem de talentați. Punem pariu că te vei îndrăgosti într-o clipă de fotoliile, ceasurile, colajele și lămpile lor fermecate și ți le vei dori în casa visurilor tale.

Kate Beckinsale, vedeta numărului de septembrie GLAMOUR, ne convinge într-un interviu exclusiv că viața ne poate răsfăța așa cum visăm și la 39 de ani: pe afișul peliculei Total Recall, actrița britanică face echipă cu Colin Farrell și Jessica Biel și joacă strălucit primul rol negativ din carieră.

Chiar dacă vacanța e un subiect dat uitării deja, în GLAMOUR de septembrie vei găsi rețeta unui moral de invidiat: un weekend petrecut într-un loc paradisiac și o vizită la un Spa uimitor te vor ajuta să înveți formula infailibilă a răsfățului leneș.

Pentru că te visăm radioase în acest început de toamnă îți șoptim și secretele frumuseții direct de pe catwalk: vei găsi în paginile revistei momente palpitante din culisele celor mai importante prezentări de modă. Plus: îți indicăm pașii ce trebuie respectați pentru un machiaj senzual… în doar 5 minute!

Toate aceastea într-un nou număr GLAMOUR, din 27 august, la toate chioșcurile de ziare!