A apărut Pizza Iohannis cu salam de Sibiu, la Cluj

De: Carmen Ulian / 21.11.2014, 14:36
A apărut Pizza Iohannis cu salam de Sibiu, la Cluj
O pizzerie din satul clujean Sânnicoară oferă clienților săi pizza Iohannis cu salam de Sibiu. Ofertă specială la patru pizza - 54,50 lei, scorul obținut la alegeri.

O pizzerie din satul clujean Sânnicoară a pus în vânzare la prețuri promoționale, săptămâna aceasta, după aflarea rezultatelor la prezidențiale, pizza „Iohannis”, care are ca ingredient special salamul de Sibiu, patronul oferind patru pizza la 54,50 lei, scorul cu care Iohannis a câștigat alegerile.

Patronul pizzeriei, Radu Păcurar, căruia prietenii îi spun Romți, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că a scos noul sortiment de pizza în cinstea alegerii ca președinte al României a lui Klaus Iohannis, pe care spune că l-a și votat.

„Ideea mi-a venit după ce am văzut că Iohannis a câștigat alegerile prezidențiale. De bucurie pentru această victorie, mai ales că l-am votat, m-am gândit să scot un sortiment nou de pizza, «Iohannis», cu salam de Sibiu, la prețul de 14,99 lei. Pizza mai are ca ingrediente ciuperci, mozzarella, sos de roșii, cabanos și virșli, și am pus salamul de Sibiu în cinstea noului președinte care a fost primarul Sibiului. Am lansat și o ofertă, patru pizza la 54,50 lei, care este procentul cu care Klaus Iohannis a câștigat alegerile”, a spus Păcurar.

„Pizzeria este acasă la mine, vin mulți prieteni și comandă pizza Iohannis. Mă gândesc să scot și un produs cu brânză de oaie de Sibiu, un desert Iohannis”, a mai spus patronul pizzeriei.

Citește mai multe detalii despre pizza Iohannis, pe Mediafax