A aparut primul CD ce contine cantecele galeriei steliste

Apropo.ro / 18.07.2006, 11:03
A aparut primul CD ce contine cantecele galeriei steliste
In premiera pentru Romania primul CD ce contine cantecele galeriei celei mai iubite echipe de fotbal din Romania – STEAUA BUCURESTI. Si pentru a fi si mai interesant ne-am gandit sa fie multimedia, o interfata de exceptie, o lume rosu-albastra Putina istorie…1947- 2006

In premiera pentru Romania primul CD ce contine cantecele galeriei celei mai iubite echipe de fotbal din Romania – STEAUA BUCURESTI. Si pentru a fi si mai interesant ne-am gandit sa fie multimedia, o interfata de exceptie, o lume rosu-albastra

Putina istorieÂ…1947- 2006

Steaua Bucuresti s-a infiintat in anul 1947, de atunci si pana acum in anul 2006 a adunat cele mai multe trofee din intreaga istorie a echipelor romanesti de fotbal.

Steaua a castigat cele mai multe titluri de campioana, cele mai multe cupe si, de asemenea, cele mai multe supercupe. Iar pe plan international, Steaua a castigat in 1986 Cupa Campionilor Europeni, fiind la vremea respectiva prima echipa din Europa de Est care obtinuse acea rasunatoare victorie.

Steaua este deja un nume binecunoscut nu doar in Romania cat si peste hotare datorita numeroaselor izbanzi contra unor echipe de fotbal titrate din toata lumea.

Este echipa cea mai iubita din fotbalul romanesc, cu cei mai multi suporteri si iubitori ai culorilor rosu-albastre.

Cupa Campionilor Europeni – anul de referinta 1986.
In vara anului 1985, sub indrumarea antrenorilor Emeric Ienei si Anghel Iordanescu, o echipa de vis facea istorie. Nume precum: Duckadam, Iovan, Bumbescu, Belodedici, Barbulescu, T. Stoica, Boloni, Balint, Majearu, Lacatus, Piturca, Stangaciu, Weissenbacher, Balan, Pistol, M. Radu. nu mai au nevoie de nici o prezentare.

7 mai 1986 este ziua in care Steaua Bucuresti a intrat in istoria fotbalului mondial.
Ziua de care toti suporterii stelisti dar si toti iubitorii de fotbal din Romania isi amintesc cu drag. O fila de poveste, plina de suspans, un vis ce a devenit realitate, o pagina din istoria fotbalului romanesc in primul rand transmisa din generatie in generatie.

In prezentÂ… INTERCONT MUSIC s-a gandit ca este momentul acum la apropiere a 60 de ani de glorie Steaua si in urma unei performante fotbalistice demne de invidiat in anul 2006, ca povestea STEAUA sa fie cunoscuta de toata lumea.

Un CD multimedia ce contine pasiunea si inflacararea suporterilor galeriei Steaua, transpusa in cantece demne de a fi auzite pe orice stadion din lume.

Suporterii Stelei sunt suporteri adevarati, cu inima alaturi de Steaua iar cantecele lor meritau sa-si gaseasca locul pe un CD, iar pentru cei ce nu stiu foarte multe despre Steaua vor regasi cateva interviuri cu nume sonore ale Clubului Steaua: Emeric Ienei, Victor Piturca etc.

Sunt cantece populare, transmise din generatie in generatie, ce acum se aud peste tot unde joaca echipa cea mai iubita – STEAUA BUCURESTI.

Un CD de colectie dedicat tuturor iubitorilor de fotbal in general si a echipei STEAUA BUCURESTI in mod special.

FORZA STEAUA
Milioane de inimi-2 culori, o întreaga națiune-o singura iubire, 59 de ani de glorie – legenda trebuie sa continue!

Lista pieselor „FORZA STEAUA” (Cantecele Galeriei)


1. Steaua vrem victorie (cu Bogdan Dima)
2. Un nume de toti strigat (Cu Pachulo & Bogdan Dima)
3. Trup si suflet (cu Mircea Vintila)
4. Sare Ghencea in aer (cu Alex „Blat Jargon, Chucho, Bogdan Dima)
5. Europa-Steaua
6. Forza Steaua (cu Pachulo & Bogdan Dima)
7. O iubire rosu-albastra
8. Ultras si Steaua
9. Campioni am fost, campioni vom fi! (cu Bogdan Dima)

Intercont Music

Tags: