A apărut revista The ONE de ianuarie-februarie 2015

De: Carmen Ulian / 22.12.2014, 15:30
A apărut revista The ONE de ianuarie-februarie 2015
Prima ediție din 2015 a revistei The ONE coincide cu prima apariție a Ilenei Lazariuc în lumina reflectoarelor după mulți ani. Ileana vorbește în exclusivitate pentru The ONE despre viața de familie alături de Ion Alexandru Țiriac, dar și despre noul său proiect din domeniul modei.

Pentru detalii și fotografii speciale, vezi cover story-ul acestei ediții – Ileana in fashion wonderland.

Tot în primul The ONE din 2015, Andreea Esca te provoacă, în editorialul Wish list, să își scrii cele mai importante trei dorințe pentru noul an și să îi dai de știre pe măsură ce acestea devin realitate. Dorințele tale îndeplinite pot lua apoi forma unor povești care să inspire.

Special pentru începutul de an, echipa The ONE a testat diverse cursuri care te-ar putea atrage – de la fashion PR, social media sau public speaking, până la pian și chiar chineză. Le regăsești în articolul Back to School.

Ce spui de Un cadou (aproape) imposibil? Alina Aliman trece în revistă cele mai extravagante idei de travel (și nu numai) și îți dezvăluie cum le poți transforma în realitate și, mai ales, cu ce beneficii.

Și dacă tot suntem la capitolul „rezoluții”, îți propunem un Anti-bucket list. Pentru că e timpul să începi să trăiești așa cum îți place.

Despre o întâlnire inspirațională cu scriitoarea Gwenaëlle Aubry la București, scrie Alina Vîlcan în articolul Haute écriture, destinat dependenților de literatură, care vor să afle mai multe din viețile scriitorilor aflați acum în prim-plan.

one

Începe anul cât de poate de informată în materie de fashion! În paginile de shopping, Alexandra Caspruf descifrează pe înțelesul tuturor regulile de stil ale iernii, aducând exemple concrete – de la piesele cu influențe sport și teatrale, până la printuri și transparențe hot.

În opinia Un business serios de capricii, Vicki Nicola descrie adevărata influență a modei.

Pictorialul Figuri de stil este unul al mixurilor explozive, al ținutelor prețioase și al elementelor casual, având-o ca model pe Simona Bitiușcă.

Andreea Macri relatează momentele memorabile din culisele Calendarului Pirelli 2015. Nu rata The Cal 2015. Back to basics!

Iar în opinia Școala de design de la Cluj Lucian Broscățean îi prezintă pe designerii viitorului.

La capitolul frumusețe, în beauty story-ul Emoții de vânzare, Bianca Nuțu investighează trecerea de la welness la selfness.

În mijlocul iernii, în secțiunea de travel, vorbim pe larg despre frumusețea celor mai neobișnuite destinații de schi. Bineînțeles, de la vorbă la faptă, uneori e doar un pas. Iar The ONE își propune să trăiești această iarnă din plin!