A apărut The ONE de august!

Apropo.ro / 29.07.2013, 14:00
A apărut The ONE de august!
În august, The ONE mizează pe sport. Cu o copertă realizată în Complexul Sportiv „Lia Manoliu", cu modelul Laura Giurcanu, noul număr aduce în prim plan o un stil de viață sportiv tratat cu originalitate și umor.

Veți regăsi piesele de inspirație sport în combinații atipice atât în pictorialul Sport Puzzle, cât și în pagini de shopping, iar pantofii de alergat (și nu numai) fac subiectul articolului inspirațional Estetica atletică.

Sportivul despre care am ales să scriem pe larg are 28 de ani, o relație mediatizată cu o femeie celebră și trei finale jucate la Wimbledon. Mai multe, în articolul-portret 3T: Tecău, tenis, trofee.

Și pentru că job-ul cere uneori și sacrificii, echipa The ONE a încercat câteva experiențe extreme, de la săritul cu parașuta, la împușcături cu arme adevărate, wakeboard, cățărări și scufundări. Vedeți unde puteți încerca toate acestea în România, cât costă și de ce fac toți banii.

Ce înseamnă, de fapt, experiența unui boot camp și care sunt cei mai pe val instructori din București sunt alte două teme abordate în The ONE de august.

The One - nr. august 2013

Dincolo de paginile rezervate sportului, găsiți și cele mai inspirate piese artsy ale sezonului, dar și rochii cu detalii tropicale, pasteluri rafinate și atemporala dantelă.

Și tot în paginile de modă, și-a făcut loc un pictorial neconvențional, Instaglam, compus din fotografii cool din conturile de Instagram ale prietenilor revistei.

To be or not to be Dr. House? este titlul unui articol amplu despre noile obiceiuri mai mult sau mai puțin bolnave ale omului modern, preocupat de propria sănătate. Subtitlul care ar funcționa cu siguranță ar fi Când confesiunile unei ipohondre îți dau de gândit.

Invitații permanenți ai revistei scriu, de această dată, despre vulnerabilitate (Dragoș Bucurenci), despre frânturi de înțelepciune într-o lume răzgâiată emoțional (Vicki Nicola) sau, pur și simplu, despre pălării (Dana Rogoz).

Tot în The ONE de august veți regăsi un interviu amplu pe care cunoscutul actor Ethan Hawke i l-a acordat Andreei Esca la cea mai recentă vizită a lui la București. Confesiunile lui Ethan îl prezintă pe actor întors înspre el însuși, înspre copilărie și înspre familie.

Nu am vrut să ratăm noua expoziție deschisă la MNAC până la sfârșitul lunii septembrie, pentru că Good Girls. Memory, Desire, Power este o expoziție șocantă, cu umor, de neuitat, fiind prima pe o tematică feministă care aduce la București 63 de artiste din 23 de țări. Mai multe despre ea, în articolul Feminism ironic.

Bianca Nuțu a vizitat cele mai în vogă centre spa de la noi, aliniate trend-ului beauty fusion, și le prezintă în detaliu. Și tot ea ne indică o destinație de neratat în această vară: Detox Destination. Undeva, într-un paradis verde din Italia.

Și tot spre Italia ne duc și paginile de travel, de data asta către o destinație culturală – Verona. Aflați de ce o seară de operă la Arena di Verona nu-și va pierde niciodată farmecul.