A apărut The ONE de decembrie!

De: Carmen Ulian / 30.11.2014, 17:00
A apărut The ONE de decembrie!
Ediția de decembrie a revistei The ONE include destinații fabuloase pentru vacanțe cu stil, cadouri personalizate, outfituri extravagante, decorațiuni festive, dar și secretele unei amfitrioane perfecte.

Și pentru că moda contează mai mult decât oricând atunci când îți cauți cele mai cool ținute pentru party-urile sfârșitului de an, vă propunem A Secret Affair, un pictorial al senzualității răvășitoare, cu detalii fetiș, a cărei protagonistă este Alice Peneacă, pe care o vedeți și pe coperta acestei ediții The ONE.

Paginile de shopping pornesc de la ideea Let’s party! și îți prezintă cele mai hot achiziții vestimentare pe bază de texturi metalice, roșu festiv și dantelă prețioasă!

În articolul Așteptându-l pe Moș Crăciun, am adunat idei inspirate care să ne trasforme în gazdele perfecte de sărbători, în timp record.

Rochia și prințesele undercover, de Vicki Nicola, este o opinie personală despre rochii aparte și eternul interes feminin pentru strălucire.

Pentru că nu-i ușor să găsești de fiecare dată cadoul potrivit, fahion editorul The ONE a căutat soluții pentru cadouri cu happy end. Vezi All I Want for Christmas Is…

the one decembrie

În editorialul Love at first site, Andreea Esca scrie cu umor despre întâlniri pe internet și alte întâmplări sentimentale din zilele noastre.

Special pentru The ONE, Răzvan Exarhu dezvăluie ce ar face dacă ar fi președinte pentru o zi. Mougedeille is ok! Detalii la pagina 72.

Am stat de vorbă cu trei dintre actorii care ne-au cucerit în 2014 din rolurile principale în producții cinematografice românești. Te invităm să îi descoperi, dincolo de marele ecran, pe Corneliu Ulici, Silvian Vâlcu și Paul Ipate.

Rubrica Repere de stil prezintă, de această dată, universul cosmopolit al proprietarei Madison – Madeleine Florescu.

Pentru a arăta și a te simți cât mai bine în propria piele, beauty editorul The ONE ți-a pregătit un ghid infailibil de frumusețe fizică și spirituală pentru o formă de nota 10, la final de an.

Și tot în ediția de decembrie vei regăsi recomandările echipei The ONE pentru vacanțe de iarnă cu stil. Vă spunem unde (visăm să) mergem și ce luăm în valize. Andreea Esca a ales New Yorkul, Alina Aliman – Bali, Andreea Macri scrie despre Antwerp, Alina Vîlcan – despre Finlanda, Bianca Nuțu își face bagajele pentru Montreux, Alexandra Caspruf pentru Koh Samui, iar Raluca Leafu preferă Barcelona.

După cum vezi, The ONE de decembrie stă sub semnul

partyforholidays!