A apărut The ONE de iulie!

Apropo.ro / 28.06.2013, 10:55
A apărut The ONE de iulie!
The ONE de iulie este o revistă de luat pe plajă sau în vacanțe urbane. Pe copertă, modelul Sofia Bartoș afișează un look road trip, care aduce în prim-plan rigorile militare, atât de regăsite în moda acestui sezon, și pe care am mizat și noi în pictorialul Stand up and fight, realizat de Andreea Macri în spațiul hip de la The Ark.

În paginile de shopping, veți regăsi accesoriile-fetiș ale verii, mergând de la simplitate alb-negru și împletituri tradiționale, până la delicatețea rozului sau spiritul avangardist al mixurilor atipice de materiale și culori.

Iar în secțiunea Escape, am inclus cele mai inspirate ținute inspirate de călătorii, ca desprinse din peisajul sicilian sau din party-urile Ibizei.

Paginile grupate sub titlul Lista de vacanță au fost gândite ca o agendă a verii, în care am notat lansări, evenimente, tendințe și multe alte recomandări pentru a profita din plin de acest sezon.

Am invitat câțiva artiști cu stiluri bine definite să ne scrie despre cele mai frumoase vacanțe ale lor. Tudor Chirilă, Cecilia Ștefănescu, Dana Rogoz și Alexandru Abagiu au acceptat provocarea, iar amintirile lor le veți regăsi în dosarul Călător V.I.P..

Și pentru că în această perioadă prea multă lume care încă nu a plecat în vacanță se gândește cam o dată pe zi ce bine ar fi să lenevească pe o plajă, am ales și noi, echipa The ONE, să scriem fiecare despre câte o plajă unde ne-am întoarce oricând.

Pentru cei cu mult curaj și poftă de aventură, Gabriela Țoneș spune povestea unui safari autentic din inima Africii. Pentru ceilalți, care nu spun nu bătrânei Europe, am scris un mic jurnal din Parga și Lefkada, construit după un maraton de câteva zile pe plajele, la tavernele și în hotelurile din vestul Greciei.

Toate aceste pagini de vacanță sunt completate de news-uri atractive în materie de travel, de produse cosmetice care nu trebuie să lipsească din geanta de plajă și de cele mai noi lacuri de unghii în nuanțe exuberante.

Dar The ONE de iulie nu e numai despre vacanță. Ofelia în orașul-teatru este titlul unui portret amplu al actriței Ofelia Popii, creionat după o întâlnire în spațiul creativ al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Andreea Esca vorbește cu umor în editorial despre o cină în stil paleolitic și neolitic, Dragoș Bucurenci ne pune în fața Confesiunilor unui misogin, iar Vicki Nicola răspunde la întrebarea: La ce te gândești când alergi?.

Iar Bianca Nuțu a stat de vorbă, timp de mai multe zile, cu șapte business women și dezvăluie într-un articol – care poate funcționa ca sursă de inspirație – ce se află în spatele afacerilor de beauty construite atent de femei puternice.