A apărut trailer-ul oficial al filmului „The Amazing Spider-Man 2”! (Video)

De: Gabriela Voicu / 06.12.2013, 11:30
A apărut trailer-ul oficial al filmului
Filmul The Amazing Spider-Man 2 va avea premiera în cinematografe începând cu 15 aprilie 2014, la nivel internațional. Până atunci, iată trailer-ul oficial!

Lansarea trailer-ului mult așteptatului film The Amazing Spider-Man 2 a fost anunțată de Dwight Caines, Președinte Theatrical Marketing Sony Pictures, și Nigel Clark, Președinte Marketing pentru Sony Pictures Releasing International. Filmul The Amazing Spider-Man 2 va avea premiera în cinematografe începând cu 15 aprilie 2014, la nivel internațional.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Clipul-trailer a avut ieri premiera la nivel mondial, la ora 1:30 p.m. GMT, fiind disponibil în mai multe limbi, iar în România premiera pe TV a trailer-ului va avea loc pe AXN, pe 8 decembrie, de la 23:37. 

Cunoaștem din start cea mai grea dilemă a lui Spider-Man, lupta cu el însuși – să îndeplinească sarcinile obișnuite ale lui Peter Parker sau să urmeze calea responsabilităților extraordinare ale lui Spider-Man. Dar în capitolul The Amazing Spider-Man 2, Peter Parker află că un conflict mai important stă să izbucnească.

The Amazing Spider-Man 2 (trailer oficial)

Să fii Spider-Man (Andrew Garfield) este extraordinar. Pentru Peter Parker, nu există un sentiment mai frumos decât să se balanseze printre zgârie-nori, în costumul de supererou și să petreacă timp cu Gwen (Emma Stone). Dar să fii Spider-Man presupune și un risc ridicat: doar el poate proteja oamenii din New York de răufăcătorii care amenință orașul. Cu imersiunea lui Electro (Jamie Foxx), Peter trebuie să confrunte un inamnic mai puternic decât el. Iar când vechiul lui prieten, Harry Osborn (Dane DeHaan) se întoarce, Peter își dă seama că toți inamicii săi au un lucru în comun: OsCorp.

Filmul bazat pe Marvel Comic Book, de Stan Lee și Steve Ditko, este regizat de Marc Webb, produs de Avi Arad și Matt Tolmach, iar scenariul le aparține lui Alex Kurtzman, Roberto Orci și Jeff Pinkner.