A câștigat 337 de milioane la loterie, dar va mânca tot la McDonald’s

De: Marian Andrei / 04.09.2012, 18:30
A câștigat 337 de milioane la loterie, dar va mânca tot la McDonald's
Donald Lawson, care a câștigat recent 337 de milioane de dolari la Powerball, al treilea premiu ca valoare al acestei loterii și al șaptelea din istoria Statelor Unite, a declarat presei că nu se va schimba: va manca tot la McDonald's și va avea reticențe în a plati taxe statului american.

Bărbatul de 44 de ani spune că viața i se va schimba în câteva aspecte majore: și-a lăsat slujba, va cauta o nouă locuință, va călători, va avea grijă de familie și de rude, dar nu și în ceea ce privește comportamentul de zi cu zi.

Sunt milionar acum, dar voi merge în continuare la McDonald’s„, le-a spus Lawson reporterilor vineri, cînd s-a dus să-și ridice premiul. „Nu îmi place filet mignon sau homarul, mâncărurile sofisticate în general. Mie îmi place viața simplă, și așa voi continua să traiesc„, a adăugat el.

Lawson este mulțumit că le poate asigura continuarea studiilor celor doi copii ai săi și că își poate ajuta rudele, carora le-a sugerat să-și lase slujbele, promițându-le ca va avea grijă de ele. El și-a propus de asemenea să călătorească mult, dar după ce își va găsi o nouă locuință.

Potrivit reporterilor, Lawson a fost jovial până când a fost deschisă discuția despre impozite, el declarând serios că este foarte supărat pe „Unchiul Sam” în această privință, din cauza sumelor mari percepute.

Cel mai mare premiu câștigat vreodată la Powerball a fost de 365 de milioane de dolari, atunci când, în 2006, opt muncitori de la o fabrică de mezeluri și-au împărțit suma.