A câștigat la Loto și a murit otrăvit

De: Gabriela Voicu / 08.01.2013, 15:15
A câștigat la Loto și a murit otrăvit
Un bărbat din Chicago a avut norocul de a câștiga un milion de dolari la loterie, dar a murit otrăvit la o zi după ce a încasat câștigul.

Un bărbat din Chicago a avut norocul de a câștiga la loterie un milion de dolari, dar a murit otrăvit la o zi după ce a încasat câștigul.

Urooj Khan, în vârstă de 46 de ani, a trăit cea mai frumoasă zi anul trecut, în iunie, când a aflat că a câștigat premiul cel mare la loterie.

El a mers să ridice suma, însoțit de soție și de fiica lor adolescentă, plănuind să folosească banii pentru a-și extinde afacerea în domeniu curățării hainelor.

Dacă inițial s-a stabilit că bărbatul murise din cauze naturale, după șase luni de la deces au ieșit la iveală detalii care au conturat ipoteza unei crime. Un medic de la Cook County a descoperit în urma unui examen amănunțit că bărbatul murise intoxicat cu cianură, fenomen destul de rar, potrivit medicilor americani.

O angajată de la morga în care fusese depus trupul neînsuflețit al lui Khan a atras din nou atenția asupra cazului după ce o rudă a bărbatului decedat a insistat ca acesta să fie examinat, convinsă fiind că el nu murise din cauze naturale.

Corpul câștigătorului la loterie decedat nu prezenta semne de traumă, iar după moartea sa nu a fost efectuată autopsia, proces aplicat doar în cazul decesurilor suspecte.

Polițiștii din Chicago au pornit o investigație pentru crimă în acest caz.