A câștigat un milion de dolari în 15 ani de dansat la bară

De: Marian Andrei / 25.07.2013, 15:00
A câștigat un milion de dolari în 15 ani de dansat la bară
O "dansatoare exotică" din Nebraska era să rămână fără agoniseala de o viață după ce poliția i-a confiscat anul trecut în martie suma de un milion de dolari.

Opriți pentru depășirea vitezei legale, Rajesh and Marina Dheri, doi prieteni ai dansatoarei Tara Mishra nu au avut nimic împotrivă ca polițiștii să percheziționeze automobilul în care se aflau.

La percheziție, polițiștii au descoperit suma de un milion de dolari, pe care cei doi o luaseră de la Mishra pentru a deschide o afacere în comun, un bar de noapte. Suma a fost confiscată de polițiști sub pretextul că ar fi provenit din vânzarea de droguri, iar cei doi au fost arestați.

Cu toate că nu au putut fi produse probe împotriva celor doi, care au fost eliberați, suma a rămas în custodia poliției până acum câteva zile, când un judecător a decis că milionul de dolari trebuie returnat proprietarului de drept, inclusiv cu dobânda de care ar fi beneficiat în această perioadă.

Mishra, care are acum 33 de ani, s-a declarat bucuroasă că justiția i-a dat dreptate și că acum are posibilitatea să renunțe la dansul la bară.