A câştigat un proces! Tudor Chirilă e mai bogat cu 100.000 de lei

Apropo.ro / 30.01.2015, 12:53
A câştigat un proces! Tudor Chirilă e mai bogat cu 100.000 de lei
Nu a fost plătit la o cântare şi a luat măsuri. Tudor Chirilă a dat în judecată un pub din Iaşi pentru că nu i-a achitat onorariul după prestaţia sa acolo.
Trupa Vama în care cântă  juratul de la „Vocea României”, Tudor Chirilă, nu  a primit banii pe un concert susţinut într-un local din Iaşi. Drept urmare, firma artistului, care organizează evenimente şi spectacole, i-a dat în judecată. Procesul a avut loc la Judecătoria Sectorului 2, iar în luna decembrie, judecătorii au hotărât că societatea din Iaşi care administrează pub-ul, e bună de plată. Potrivit Click.ro, aceasta trebuie să plătească 30.012 de lei pentru concertul susţinut de trupa Vama, dar şi suma de 56.723 de lei, drept penalităţi de întârziere calculate pentru perioada 8 aprilie-13 octombrie 2014.
 
Foto: Mediafax Foto
 
„Nu au onorat un contract şi trebuie să plătească. Bineînţeles, am cerut şi penalităţi”, a pus, pentru Click.ro, Carina Sava, managerul lui Tudor Chirilă.
 
Potrivit unor surse din showbiz, pentru un concert în aer liber, Tudor Chirilă şi colegii lui din trupa Vama au un onorariu de 7.000 de euro, iar pentru un concert în club cer suma de 6.000 de euro.