A căutat timp de un an fata de care se îndrăgostise

Apropo.ro / 18.01.2015, 14:00
A căutat timp de un an fata de care se îndrăgostise
S-au întâlnit de Anul Nou și s-au plăcut, iar el a căutat-o timp de un an neștiind nimic despre ea.

Reese McKee, 25 de ani, din Noua Zeelandă, a pornit o campanie media ce a aprins imaginația multor îndrăgostiți. El a rugat pe oricine poate să îl ajute în căutarea unei tipe întâlnite la petrecerea din Hong Kong de Revelion. Nu a apucat să îi ia numărul de telefon sau alt contact de la ea.

Reese știa că o cheamă Katie și avea o poză cu ea pe telefonul său. Ultimul ei mesaj către el a fost „găsește-mă”. Așa au început căutările prin intermediul Facebook-ului.

Cum era de așteptat a primit multe mesaje de la fete, dar niciuna nu era acea Katie. Televiziunile l-au invitat să apară pe posturi în speranța că vor găsi mai ușor, dar a refuzat. S-a gândit, la un moment dat, că poate Katie nu vrea să fie găsită.

reese

MailOnline a dat de Katie, tânăra în vârstă de 20 de ani, înaintea lui Reese. Ea a declarat că îl aștepta cu nerăbdare pe tipul de care i-a plăcut nespus de mult la petrecerea de Anul Nou.

Katie este studentă la Universitatea Georgetown din Virginia. „Încă aștept să apară. Nu am un iubit. Nu vreau să îl caut eu pe el, ci îl las să ajungă singur la mine”, a declarat Katie.