A căzut cu capul în TOALETA magazinului pe care-l jefuia!

De: Gabriela Voicu / 06.02.2013, 10:05
A căzut cu capul în TOALETA magazinului pe care-l jefuia!
Un hoț care a încercat să fure țigări a căzut în WC-ul magazinului.

Un bărbat din Iași, în vârstă de 27 de ani, a încercat să fure țăgări, dar a reușit să spargă vasul de toaletă al magazinului, după ce a căzut cu capul în WC.

Incidentul s-a întâmplat în toamna anului trecut, dar detaliile amuzante au ieșit la iveală abia acum, odată cu trimiterea hoțului în judecată.

În septembrie 2012, Marcel avea poftă de țigări, dar niciun ban în buzunar. A luat o scară și s-a dus la cel mai apropiat magazin. A reușit doar să se cațare pe geamul de la baie, apoi s-a răsturnat peste vasul de toaletă, pe care l-a și spart.

Marcel, hoțul care a căzut în WC

Tâlharul a continuat seria gafelor, punându-și șosetele pe mână, pentru a nu lăsa amprente și chiar s-a deghizat, punându-și o pungă pe cap. În cealaltă sacoșă furată a încercat să îndese cât mai multe pachete de țigări.”La un moment dat, a dus sacoșa cu tigari în baia magazinului, dar a revenit și și-a mai însușit câteva pachete cu țigări, pe care le-a pus în buzunarele pantalonilor. Dupa ce a revenit însa, în magazin s-a declanșat alarma, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj al poliției locale, care l-a surprins pe învinuit în timp ce încerca sa iasa din magazin”, au precizat anchetatorii in rechizitoriu.

Administratorul magazinului și-a recuperat prejudiciul, dar mai vrea banii pe vasul de toaletă spart de Marcel, respectiv 300 lei. La audieri, hoțul a spus că era beat și nu și-a dat seama ce face.