A cerut să fie înmormântat pe motocicletă

De: Marian Andrei / 02.02.2014, 10:31
Ultima dorință (exprimată de foarte mulți ani, însă) a unui american de 82 de ani a fost ca să fie înmormântat pe motocicleta sa, de care se pare că era foarte atașat.

Nu este neobișnuit ca unele persoane să ceară să „ia” în viața de apoi unele lucruri, la care au ținut foarte mult în viață.

Însă Billy Standley a cerut familiei ca și sicriul în care va fi înmormântat să fie transparent, pentru ca toată lumea să-l poată vedea cum își conduce motocicleta, un Harley Davidson Electra Glide din 1967, pe ultimul drum.

Familia i-a îndeplinit ultima dorință și a urmat exact instrucțiunile bătrânului. Astfel, acesta a fost îmbrăcat într-un costum de piele, cu ochelari de soare la ochi și a fost urcat pe motocicletă. Pentru asta, cei care l-au îmbălsămat au folosit o tijă de metal și bretele astfel încât corpul neînsuflețit să stea pe motocicletă. În plus, Billy Standley avea și o cască de motociclist.

Pregătirile pentru înmormântare au fost începute chiar de Billy Standley în urmă cu patru ani, când a cumpărat trei locuri de veci lângă cel al soției, pentru a putea săpa o groapă de mari dimensiuni în care să intre sicriul său unic.

Fii motociclistului, Pete și Roy, au realizat un sicriu din plexiglas, cu podea din lemn și metal.

„Am mai avut cereri ciudate, însă nimic atât de extrem. Bătrânul a fost cel care a venit cu această cerere, să fie înmormântat pe motocicletă”, a declarat o angajată a firmei care a organizat funeraliile, citată de publicația locală Dayton Daily News.

La ceremonia ce a avut loc, vineri, într-un oraș din statul Ohio, au participat și numeroși motocicliști.