A cheltuit o avere, doar ca sa arate ca Britney Spears (Poze)

Apropo.ro / 16.06.2009, 13:30
Britanica Lorna Bliss a cheltuit 135.000 lire sterline pe operatii chirurgicale doar pentru a semana cu Britney Spears.

Britanica Lorna Bliss a cheltuit 135.000 de lire sterline pe operatii chirurgicale doar pentru a semana cu Britney Spears.

Tanara o divinizeaza pe cantareata si este profund marcata de aceasta, fapt care a determinat-o sa recurga la un asemenea gest.

In ultimii zece ani, Lorna a cheltuit multi bani pe vestimentatii exact ca ale lui Britney, pe cursuri de dans, machiaje si extensii de par.

In varsta de 28 de ani, britanica se declara copia si fanul Numarul 1 din intreaga lume a lui Spears.

Lorna "a fost alaturi" de Spears de fiecare data cand aceasta a suferit sau s-a bucurat. A plans de fiecare data cand si-a vazut idolul ca are probleme grave.

Nici macar mama acesteia nu o poate ajuta, ea fiind foarte serioasa in alegerile facute. Lorna considera ca treaba ei este faca tot ceea ce Britney face si sustine ca intre ele exista o legatura spirituala.

Cand Britney Spears s-a ras in cap, Lorna a facut la fel.

britney lorna

 

Lorna Bliss castiga anual 45.000 de lire sterline imitand-o pe cantareata. Ea traieste, respira, mananca si doarme ca Spears.

Bliss isi doreste sa devina actrita si cantareata, dar pana cand va deveni celebra se multumeste ca o poate imita si impresiona pe Britney si audienta.

Din 1998, cand a fost lansat hit-ul "Baby one more time", Lorna Bliss si-a inceput reprezentarile artistice pe la tot felul de emisiuni, show-uri si concursuri. Avea spectacole in cluburi de noapte, intitulate "Great Britney", pentru care era platita cu 100 de lire sterline.

lorna

Lunar, Bliss scoate din buzunar pentru haine 500 de lire sterline, pentru ingrijirea parului, alti 500, 80 de lire sterline pe eplilat si 60 de lire la cosmeticiana doar sa ii pastreze forma sprancenelor ca a idolului ei.

De asemenea, Britney este tatuata, iar Lorna va plati 500 de lire sterline pentru a-si face cele noua tatuaje ale Divei muzicii pop.

Cu toate eforturile depuse de Lorna de-a lungul timpului, ea nu s-a intalnit niciodata cu Britney Spears!

spears

lorna bliss

GALERIE FOTO