A chemat poliția pentru a-l scăpa de o femeie care sforăia în patul lui

De: Gabriela Voicu / 15.11.2013, 15:30
A chemat poliția pentru a-l scăpa de o femeie care sforăia în patul lui
Poliția din statul american Wisconsin a primit un apel de la un bărbat care le-a cerut oamenilor legii să vină la locuința sa și să îl scape de o femeie care sforăia în patul lui.

Poliția din statul american Wisconsin a primit un apel de la un bărbat care le-a cerut oamenilor legii să vină la locuința sa și să îl scape de o femeie care sforăia în patul lui și pe care omul susținea că nu o cunoaște.

Polițiștii din Waukesha au spus că Benjamin Duddles a sunat la 911 în jurul orei 4:21 a.m., pe 10 noiembrie, pentru că era foarte deranjat de femeia care „sforăia lângă el ca un tren”, potrivit publicatiei Chicago Tribune.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Duddles, care a recunoscut că băuse alcool, le-a mărturisit autorităților că nu știa numele femeii și că o adusese acasă după ce intrase în vorbă cu ea.

Duddles chiar le-a demonstrat polițiștilor că femeia scoate zgomote îngrozitoare când doarme, ținând telefonul lângă gura acesteia după ce a sunat la 911.

Oamenii legii au trezit-o în cele din urmă, iar ea le-a spus că suferă de apnee de somn, o afecțiune care poate cauza sforăitul. Ei nu au dat-o însă afară din apartamentul bărbatului care le ceruse acest lucru și i-au spus acestuia că situația sa nu reprezintă o urgență și că nu ar fi trebuit să apeleze numărul poliției, dar nu l-au amendat.