A colaborat cu Carla’s Dreams, INNA şi Antonia, iar acum vrea să înveţe să piloteze avioane

Redacția / 18.07.2018, 17:08
A colaborat cu Carla’s Dreams, INNA şi Antonia, iar acum vrea să înveţe să piloteze avioane
Pe cât îi este de delicată vocea, pe atât de curajoasă firea! Dara are planuri mari pentru acest an, iar unul dintre ele este cu adevărat surprinzător: vrea să înveţe să piloteze avioane. „Până la finalul acestui an îmi doresc să reuşesc să lansez cel puţin trei piese. Aş mai vrea, de asemenea, să mă înscriu la şcoala de pilotaj aviatic”, a dezvăluit Dara.

De când se ştie, Dara este o fire activă, dornică să-şi umple timpul liber cu activităţi care mai de care mai interesante, iar asta se datorează familiei sale care a încurajat-o să descopere cât de bine este să faci sport şi să călătoreşti. „Vacanţele mele erau minunate, foarte active şi pline de peripeţii. Familia mea este amatoare de călătorii, aşa că totul era despre sport, concerte şi excursii, în ţările pe care le vizitam”, îşi aminteşte Dara. Cu toate acestea, locul ei de suflet, cel în care îşi petrecea cel puţin o lună din vacanţa de vară, era la bunica ei. „Acolo e paradisul meu”, recunoaşte cu nostalgie artista.

Când nu este în studioul de înregistrări sau când nu compune muzică, Dara petrece timp printre paginile cărţilor. „Îmi place mult să citesc, aşa că timpul liber este despre citit”, mai spune ea.

Ultima piesă a Darei, „Mii de ori”, vorbeşte despre propria poveste de iubire a artistei.

Dara – „Mii de ori”

Dara s-a lansat la Global Records cu single-ul „Istoria unei fete”, după „Fie ce-o fi”, colaborarea cu artişti precum Carla’s Dreams, INNA şi Antonia. Ea a devenit cunoscută în Republica Moldova împreună cu echipa YouBeSC Creative Institute.

Dara – „Istoria unei fete”

Dara feat. INNA, Antonia & Carla’s Dreams – „Fie ce-o fi”:

În proiectul „Live Session cu DARA” artista din Republica Moldova a prezentat piese scrise de ea timp de 6 luni, într-o formulă plugged specială, care acum pot fi ascultate pe canalul său de YouTube: Dara: https://www.youtube.com/channel/UCwxk_n0IUBhwI_CZT-CGpzw/videos

Tags: