A confirmat! Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni. „Sunt în culmea fericirii!”- FOTO

De: Cristiana Trifu / 12.09.2018, 17:32
A confirmat! Valentina Pelinel este însărcinată cu gemeni.
Cristi Borcea şi Valentina Pelinel au decis să se căsătorească şi vor face pasul cel mare într-un cadru foarte discret, astăzi.

Surse din preajma cuplului au dezvăluit wowbiz.ro că, după vacanţa din Capri, Pelinel si Borcea au hotărât să facă şi pasul cel mare. Totul se va întâmpla discret, fără mulţi martori, doar în prezenţa ofiţerului Stării Civile şi a familiei. 

 Valentina Pelinel este din nou însărcinată. În ziua în care au decis să devină o familie cu acte, fostul fotomodel a confirmat şi vestea pe care o aşteptau cu toţii: este însărcinată cu gemeni. Pelinel şi Borcea îşi vor mări familia cât de curând, iar Milan va deveni frate mai mare. Valentina a confirmat fericita veste pentru cei de la spynews.ro: „Sunt în culmea fericirii. Da, e adevărat, vom avea gemeni”.

Surse din anturajul blondinei spuneau că vacanţele romantice pe care le-a avut cu Borcea după ce acesta a ieşit din puşcărie şi-au făcut „efectul”. Cei doi vor deveni părinţi în primăvara anului viitor. ”Valentina nu vrea să vorbească despre asta. Îşi doreşte foarte mult să îi facă o surioară lui Milan. Deocamdată aşteaptă nişte analize şi va confirma ea dacă este cazul. Cel mai bine ar fi să vorbească ea despre aceste momente, nu prietenii”.

Fostul acţionar al FC Dinamo, Cristian Borcea, a fost eliberat condiţionat, în 2 iulie, din Penitenciarul Jilava după 4 ani şi 4 luni de închisoare.”A fost o perioadă foarte grea, dacă nu aş fi avut familia, pe Valentina, nu ştiu dacă şi cum treceam pentru că este cel mai greu departe de copii, departe de Valentina, pentru că au fost patru ani şi trei luni de sacrificii, de iubire. Fără iubire şi sacrificii nu se putea”, a spus Borcea, la ieşirea din închisoare.