A dat România TV pe Antena 1. El îl înlocuieşte pe Daniel Osmanovici

De: Cristiana Trifu / 02.08.2018, 12:28
A dat România TV pe Antena 1. El îl înlocuieşte pe Daniel Osmanovici
Începând din acest week-end, Bogdan Alecsandru se alãtura echipei de ştiri de la Antena 1, prezentând, împreunã cu Iuliana Pepene, Observator 06 Week-end. Cu peste un deceniu de experienţã în radio şi televiziune, Bogdan spune despre el cã le-a cam încercat pe toate: „După ce am trecut prin 10 ani de radio, în paralel cu mai bine de 10 de televiziune, am realizat programe, am fost producător, voiceover, ulterior prezentator şi moderator la o televiziune de ştiri şi am studiat şi Comunicarea politică, ajungând la concluzia că domeniul prim în interesele mele profesionale este cel al ştirilor”.

Bogdan Alecsandru se alãturã echipei Observator, la Antena 1

Deşi nu se cunoşteau dinainte, cei doi prezentatori sunt convinşi cã vor lega rapid o prietenie frumoasã: „Iuliana îmi dã încredere cã totul va fi bine. De 10 ori mai pozitivă şi mai veselă ca mine, de 8 ori mai plină de viaţă, cu 6 ani mai tânără şi un om pe care mă pot baza. Parcă o cunosc de cel puţin 10 ani!’, spune Bogdan, completând: „Observator este un produs media ce se diferenţiază de altele de pe piaţă televiziunilor prin calitatea şi implicarea totală a echipei care lucrează pentru construirea, cărămidă cu cărămidă, a ceea ce reprezintă jurnalele de ştiri ale Antenei 1. Apoi, cred cu tărie că venirea mea aici va fi un plus şi voi face tot posibilul să pun, la rândul meu, o cărămidă care să susţină tot ce vor face colegii mei şi de acum încolo, cu pasiune, şi se va vedea pe tv. 

Familist convins, Bogdan nu se dã în lãturi de la activitãţile casnice. „Tatã a doi copii, locatar de bloc, plãtitor de taxe şi impozite, client al supermaketurilor şi al pieţelor, mai puţin negociator, enervat de trafic, dar iubitor de aglomeraţia oraşelor, predictibil în cheltuieli dar nu zgârcit. Pasionat de bucătărie, care este sufletul casei. Mereu cu gândul la Italia şi la mâncarea de acolo. Un om normal, cu aşteptări, dorinţe, dezamăgiri şi împliniri!”, aceasta este descrierea pe care prezentatorul Antenei şi-o face singur.