A dat vanturi, in direct, la „Dansez” din America (Video)

Apropo.ro / 11.10.2011, 13:00
A dat vanturi, in direct, la
Nancy Ann Grace, vedeta de televiziune in SUA, s-a emotionat atat de mult in fata juriului de la "Dansez" incat a dat un part...

Vedeta de televiziune Nancy Ann Grace, participanta la concursul „Dansez” din SUA, a oferit celor prezenti in platoul de filmare o experienta unica.

Pe cand membrii juriului spuneau notele pentru prestatia ei dansanta, Nancy se pare ca nu a mai putut rabda si a tras un vant. Degeaba a incercat sa fie silentioasa, insa microfoanele au reusit sa inregistreze tot.

Nancy Ann s-a fastacit putin de situatie, astfel ca nu stia cum sa mai dreaga problema si ce sa ii vorbeasca gazdei show-ului.

Nancy Grace cu probleme de supapa de pe tare.ro

Atat partenerul ei, cat si ceilalti concurenti ce stateau pe canapeaua din spatele vedetei au continuat sa zambeasca ca si cum nimic nu ar fi mirosit, pardon, nimic nu s-ar fi intamplat. Le-a impietrit zambetul pe fata am putea spune.

Fapta a fost savrasita in urma cu o saptamana, iar Nancy a tinut sa revina asupra problemei care i-a patat imaginea. Vedeta sustine ca nu a fost ea vinovata, desi a avut probleme cu stomacul, ci partenerul ei de dans, Tristan MacManus din Dublin.

„Daca ascultati mai bine, veti vedea ca are accent irlandez”, spune Nancy Ann usor amuzata.

Ulterior, Nancy a revenit si a mai declarat ca exista un martor ce a stat aproape de ei si care poate spune ca ea, partenerul si gazda nu sunt implicati in acest incident. Asadar, investigatiile continua!