A distribuit „selfie-uri vaginale” admiratorilor! Ce s-a întâmplat cu vedeta – FOTO

Apropo.ro / 30.03.2017, 14:39
A distribuit
O artistă din Japonia, ce semnează cu pseudonimul Rokudenashiko - care într-o traducere aproximativă ar însemna "fată bună de nimic" -, a fost arestată pentru că ar fi trimis, prin e-mail, la 30 de admiratori ai operei sale, "selfiuri vaginale", realizate în tehnica 3D, informează theguardian.com.

Numele real al artistei este Megumi Igarashi şi aceasta a fost reţinută în Tokyo pentru suspiciunea de încălcare a legilor de obscenitate din Japonia. Relatările din media precizează că Igarashi, în vârstă de 45 de ani, a negat acuzaţiile, precizând că nu a trimis imagini cu vaginul său în schimbul banilor şi nu a recunoscut că datele scanate 3D ar fi obscene. Potrivit unor surse din poliţie, Igarashi ar fi încasat în jur de 1 milion de yeni (aproximativ 7.500 de euro) în schimbul acestor imagini.

Megumi Igarashi a devenit cunoscută datorită seriilor de sculpturi Decoman „Decorated Vagina”. Titlurile lucrărilor sale includ cuvântul „man” – de la „manko”, cuvântul japonez pentru vagin. Igarashi a amintit că, la un moment dat, i s-a cerut să nu folosească cuvântul „Decoman”, în timpul unei apariţii TV. Deoarece organele genitale feminine au fost „prea ascunse” în societatea japoneză, „nu am ştiut cum ar trebui să arate un vagin”, a spus ea, într-o postare online. „Am crezut că este doar amuzant să-mi decorez (zona) vaginului şi să fac o dioramă, dar am fost foarte surprinsă să văd că oamenii se supără să-mi vadă operele şi chiar auzindu-mă spunând cuvântul «manko»”, a declarat artista.