A distrus o căsnicie şi o prietenie de-o viaţă! Lidia Buble, mărul discordiei dintre Dani Oţil şi Răzvan Simion

De: Cătălina Matei / 13.01.2017, 13:49
A distrus o căsnicie şi o prietenie de-o viaţă! Lidia Buble, mărul discordiei dintre Dani Oţil şi Răzvan Simion
Răzvan Simion şi Dani Oţil se cunosc de-o viaţă şi sunt cei mai buni prieteni. Cei doi matinali au dezvăluit cum au reuşit să reziste împreună de-a lungul timpului.

„Noi nu prea avem de ce să ne certăm. Am eliminat cele două lucruri care duc la divorţ şi la distrugerea unei prietenii sau destrămarea unei formaţii: nu ne împrumutăm bani şi nu ne plac aceleaşi femei, slavă Domnului. Ne ştim de la doi ani şi jumătate şi 10 ani am stat chiar în aceeaşi cameră”, declara Dani.

Lidia Buble şi Răzvan Simion au stabilit numele primului copil!

Răzvan Simion, pe vremea când filma la nunţi. Aşa arăta prezentatorul în urmă cu 20 de ani! – FOTO

Lidia Buble a dezvăluit! Cine câştigă mai mulţi bani, ea sau Răzvan Simion?

Lidia Buble, mândră nevoie mare că a slăbit! Câte kilograme are acum şi cum arăta înainte

Adevăratul motiv pentru care Dani s-a despărţit de Mihaela! Ce înţelegere secretă aveau

Totuşi, de ceva timp, relaţia dintre cei doi s-a răcit, potrivit unui ziar monden.

Dacă până de curând făceau majoritatea lucrurilor împreună, ba chiar s-au mutat unul lângă celălalt pentru a fi cât mai aproape, de mai bine de un an, Dani Oţil „a răcit” relaţia cu Răzvan Simion. De ceva vreme, Dani Oţil şi Răzvan Simion fac echipă doar pe micul ecran, la matinalul pe care-l prezintă împreună, nu şi în viaţa de zi cu zi. De mai bine de un an, cei doi nu mai merg împreună la evenimentele la care sunt invitaţi, nu-şi mai fac vacanţele în aceleaşi destinaţii şi nici nu mai petrec timp în afara filmărilor.

La mijlocul acestei rupturi se pare că stă chiar Lidia Buble, iubita lui Răzvan Simion, pe care Dani nu prea pare să o agreeze. Oţil nu a încurajat niciodată relaţia dintre prietenul său şi cântăreaţă, aşa că acum îi vine greu să petreacă timp cu cei doi. De când Lidia şi Simion au recunoscut oficial că formează un cuplu, Oţil s-a retras uşor-uşor din preajma lor şi a preferat să-şi petreacă timpul liber în compania altor cunoştinţe.