A divorţat, dar îşi păstrează verigheta!

Apropo.ro / 03.12.2014, 14:28
A divorţat, dar îşi păstrează verigheta!
Proaspăt divorţată, Lora nu s-a despărţit definitiv de verigheta de la nuntă. Artista păstrează încă inelul, pe care l-a pus în buzunarul unei genţi, pentru a fi în siguranţă.
De altfel, cântăreaţa a păstrat şi rochia de mireasă pe care spune că intenţionează să o scoată la licitaţie atunci când va avea ocazia.
 
“Este în şifonier. Mă gândesc că la un moment dat aş putea să o scot la licitaţie şi să ajut nişte oameni… N-a fost o poveste care să se termine urât. Suferinţa există de ambele părţi”, a declarat cântăreaţa la Antena Stars. 
 
 
Foto: Facebook
 
 
Despre fostul ei soţ, Dan Badea, Lora a spus că au rămas prieteni şi că l-a iubit. ”Eu am semnat o prietenie, am semnat un adevăr, am semnat o eliberare. Am semnat-o, am acceptat-o. Şi el a înţeles. Se aştepta ca, la un moment dat, să se întâmple asta”, a mai spus Lora despre ruptura dintre ea şi Dan Badea.
 
După divorţ, presa a speculat că Lora ar avea o idilă cu managerul ei, Ionuţ Ghenu, fostul iubit al actriţei Doiniţa Oancea, prietena ei, iar Dan Badea a comentat acest lucru, afirmând că “Este o poveste de legendă , nu este nimic adevărat”.