A divorţat de curând, acum se mărită! O prezentatoare TV de la noi a spus „DA”

De: Nicoleta Nicolae / 04.08.2015, 10:36
A divorţat de curând, acum se mărită! O prezentatoare TV de la noi a spus „DA”
Prezentatoarea emisiunii „Click!” de la Prima Tv, Diana Bart (33 de ani), trăieşte o frumoasă poveste de dragoste alături de alesul inimii ei, Mihai Dumitrescu, un tânăr afacerist.


Deşi se iubesc de doar câteva luni, vedeta a fost cerută în căsătorie. Luni seară (3 august), Diana Bart a spus «DA» într-un decor de poveste.
Aflaţi pentru câteva zile într-o frumoasă vacanţă, la Roma, vedeta a fost cerută de soţie, într-o atmosferă romantică, care a copleşit-o de emoţii şi sentimente. Deşi a crezut la început că va fi vorba doar de o cină romantică cu şampanie, abia după câteva momente şi-a dat seama că tot decorul de poveste a fost creat special pentru cererea în căsătorie.

Se pare că Mihai Dumitrescu a ştiut cum să îşi surprindă viitoarea soţie, el alegând o atmosferă romantică, într-un superb restaurant, tocmai în inima Italiei. Acesta a publicat pe contul personal de Facebook o fotografie în care apare alături de Diana, fix în momentul în care a cerut-o de soţie.
”She said… YES! (n.r. Ea a spus DA)”, a scris Mihai, în dreptul imaginii cu ei doi.

”A fost surpriză. N-am ştiut că mă cere. Dar când am ajuns aici (n.r. Roma), într-un restaurant care se află pe terasa unei clădiri, plină de verdeaţă şi lumânări, am simţit ceva magic. Mi s-au înmuiat picioarele. Am fost în Milano, Florenţa, dar probabil n-a găsit acolo momentul cel mai romantic. Aici am simţit amândoi, fără ca eu să ştiu că aici mă cere”, a declarat Diana Bart, în exclusivitate pentru Click!.