A doua semifinală ROMÂNII AU TALENT, lider de audiență. Vezi cine s-a calificat în finală!

De: Marian Andrei / 15.04.2013, 16:15
A doua semifinală ROMÂNII AU TALENT, lider de audiență. Vezi cine s-a calificat în finală!
A doua semifinală a show-ului ROMÂNII AU TALENT s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor publicului

A doua semifinală a show-ului Românii au talent s-a plasat pe primul loc în topul preferințelor publicului, potrivit datelor transmise de ProTv. Așa se face că emisiunea a fost din nou lider de audiență detașat la nivelul tuturor categoriilor de public, fiind urmărită în minutul de maximă audiență, care s-a înregistrat la ora 22.07, de peste 5 milioane și jumătate de români.

Click aici pentru prognoza meteo pe mai multe zileVremea pe apropo.

Cifrele de audiență arată că ROMÂNII AU TALENT a înregistrat, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18-49 de ani, o audință medie de 7 ori mai mare decât a Antenei 1, principalul competitor. Astfel că în timp ce ProTV înregistra cu show-ul Românii au talent 19,8 puncte de rating și 47,8% cotă de piață, Antena 1 avea 2,8 puncte de rating și 6,8% cotă de piață.

La nivelul întregului public din mediul urban ProTV s-a clasat pe primul loc cu 20,2 puncte de rating și 42,4% cotă de piață cu Românii au talent, în timp ce Antena 1 s-a clasat pe locul al treilea, dupa TVR cu 2,5 puncte de rating și 5,3% cotă de piață.

La nivelul întregului public din România, emisiunea Românii au talent a înregistrat 20,4 puncte de rating și 41,2 cotă de piață, în timp ce Antena 1 s-a situat pe locul al cincilea în clasamentul audiențelor după ProTv, TVR1, Kanal D si Acasa.

După semifinala de vineri, Fiat LUX, Diana Căldăraru și WhoGonStopUs sunt concurenții care trec în faza finală a show-ului de talente transmis de ProTV. O nouă ediție live a show-ului Românii au talent va fi difizată săptămâna viitoare, când a treia serie de 12 semifinaliști va lupta pentru un loc în marea finală Românii au talent, care va fi difuzată pe data de 12 mai.

Premiul cel mare de la ROMÂNII AU TALENT este în valoare de 120.000 de euro.

Emisiune sustinuta de Cosmote