A evadat ca să meargă la dentist

De: Marian Andrei / 02.12.2013, 15:30
A evadat ca să meargă la dentist
Deși mai avea de ispășit doar două zile de închisoare, un suedez nu a mai putut suporta durerea și a evadat pentru a merge la un dentist.

Deținutul avea de executat o lună de închisoare, el fiind închis în penitenciarul de minimă securitate de la Ostragard. Supărat că oficialii închisorii nu au luat nicio măsură, cu toate că s-a plâns în mod repetat de durerea de dinți pe care o avea, suedezul a hotărât că trebuie să se ajute singur.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Profitând de măsurile minime de securitate, el a evadat și s-a oprit direct la un dentist. După ce a suferit o extracție a unui dinte și tratament pentru calmarea durerilor, bărbatul a sunat la poliție pentru a spune unde este.

Polițiștii au venit și l-au escortat până la penitenciar, unde era deja agitație pentru că, deși brățara electronică de monitorizare funcționa, functionarii nu reușiseră să afle poziția acestuia.

Tinând cont de „urgența” situației (confirmată probabil și de dentist), oficialii închisorii au decis să-i prelungească perioada de detenție doar cu ziua în care a absentat de la închisoare, fără a-l pedepsi pentru evadare.