A facut 53 de zile de inchisoare, doar pentru ca o cheama Teresa

Apropo.ro / 20.10.2011, 12:52
A facut 53 de zile de inchisoare, doar pentru ca o cheama Teresa
Dupa ce a chemat politia pentru ca i-a disparut masina din fata casei, Teresa Culpepper a fost arestata si dusa la inchisoare din cauza unui mandat de arestare pentru o alta femeie numita Teresa.

Politia din Atlanta, SUA, a deschis o ancheta interna pentru a deslusi cazul unei femei care a fost arestata din greseala si tinuta in inchisoare pentru dou luni.

Cosmarul femeii a inceput pe 21 august 2011 cand a sunat la politie sa declare ca i-a disparut camioneta din fata casei. Aceasta a ajuns sa fie arestata si incatusata din cauza unui mandat de arestare pentru o alta femeie Teresa.

„Data de nastere nu coincidea. Adresa nu coincidea. Descrierea nu coincidea. In afara de numele Teresa, nimic nu coincidea” a declarat avocata victimei, Ashleigh Merchant.

Totul s-a rezolvat cand victima care a inaintat plangerea impotriva acelei Teresa, a venit in fata judecatorului si a declarat ca cea incatusata nu este vinovata.

Avocata a declarat pentru un canal de televiziune local ca autoritatile acum au de ales intre a fi dati in judecata sau a ajunge la o intelegere cu cea pe care au tinut-o pe nedrept in inchisoare, timp de aproximativ doua luni.