A făcut furori în telenovela „Minciuna”! Cum arată acum Kate del Castillo, după mai multe operaţii estetice

Apropo.ro / 03.02.2015, 11:30


A făcut furori în telenovela
În adolescenţă, Kate del Castillo era departe de a arăta precum o divă de telenovele: actriţa avea sprâncene stufoase, care aproape că se uneau, sânii foarte mici şi nasul borcanat.

Conştientă că o carieră de succes se construieşte şi pe baza aspectului fizic, Kate a apelat la chirurgia estetică pentru a-şi corecta trăsăturile.

Presa latino-americană a scris că actriţa şi-ar fi ridicat pomeţii, şi-a injectat botox în frunte, pentru a evita apariţia ridurilor.

„Se vede că i s-a schimbat forma obrajilor de pe urma ridicării pomeţilor, dar cred că procedura a fost puţin exagerată pentru că nu arată foarte natural.”, a declarat medicul Gustavo Gonzalez, de la Academia Naţională de Chirurgie Plastică şi Reparatorie din Mexic, pentru ziarul mexican „Reforma”.

Kate şi-a mărit bustul de două ori, iar acest lucru se poate observa atât din comparaţiile cu fotografiile de dinainte de operaţie, dar şi din forma pe care au luat-o sânii actriţei după implant.

Cu toate acestea, Kate del Castillo nu a avut prea mare noroc în viaţa personală. La 39 de ani, are două căsnicii eşuate.

Însă în viaţa profesională i-a mers foarte bine. A lucrat la zeci de filme şi seriale în ţara natală, Mexic, iar acum începe să se facă remarcată şi la Hollywood, având un rol mic în „CSI Miami”.