A făcut plajă la nudişti! Cine este vedeta de la noi care s-a bronzat fără dungă

De: Nicoleta Nicolae / 10.07.2015, 09:21

A făcut plajă la nudişti! Cine este vedeta de la noi care s-a bronzat fără dungă
Mirela Retegan, fosta soţie a lui Cornel Sorian (ex-Stigma), inventatoarea Găştii Zurli, a recunoscut că a mers la nudişti şi că s-a simţit bine în compania unui bărbat necunoscut, la fel de dezbrăcat precum ea.


Mirela Retegan, cea mai cunoscută animatoare pentru copii din România şi fosta soţie a cântăreţului Cornel Sorian, a experimentat nudul la plajă.

„Anul asta am mers pe plaja la nudisti si m-am dezbracat. De haine si de complexe. Si m-am simtit extrem de libera. Erau multi oameni pe plaja. Mai tineri, mai batrani, toti in fundul gol. Mamici cu copii (mamicile m-au recunoscut si mi-au zambit complice (…) Eram singura de cateva ore (…) cand langa mine a venit un domn. – Buna, eu sunt Matei (sa-i zicem asa pentru ca nu l-am intrebat daca vrea sa fie personaj in povestea mea scrisa. Si uite asa Matei, un barbat la vreo 40 de ani, la fel de „in fundul gol” ca mine, cu capul plin de idei si cu mintea plina de umor mi-a tinut companie pana seara. Cornel Sorian, fostul sot al MireleiIntr-un tarziu mi-am dat seama ca eu eram mult mai degajata decat am fost vreodata in compania unui barbat, desi eram extrem de dezbracata”, a povestit Mirela Retegan pe blogul ei, mirelaretegan.ro.