A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu – FOTO

De: Alexandra Necsoiu / 16.05.2017, 16:12
A făcut SEX pe Insula Iubirii, iar acum a fost dată afară! Reacţia vulgară a Dianei, fosta iubită a lui Liviu Vârciu - FOTO
Al treilea episod al „Temptation Island – Insula iubirii” a fost unul plin de tensiune şi de conflicte deschise. Pentru prima dată în emisiune, Radu Vâlcan a sancţionat dur comportamentul şi limbajul unei concurentei, respectiv al Dianei, pe care a dat-o afară de la ceremonia de blocarea a ispitelor feminine. „Te rog frumos ridică-te şi pleacă!”, i-a spus Radu. Tot din această cauză, nici ei şi nici lui DeeDee, nu li s-a permis să vadă momentul similar de pe insula băieţilor.

Confruntarea Dianei cu ispitele feminine a mers şi mai departeşi s-a lăsat cu scântei. „Diana, caracterul se vede când eşti stresat, obosit, nervos”, i-a spus ispita Nicoleta concurentei, când aceasta îşi va justifica limbajul şi atitudinea spunând că era foarte nervoasă. Discuţia între ispita care îl seduce pe Ben, partenerul Dianei şi concurentă a continuat cu şi mai multă tensiune. Diana i-a spus Nicoletei că poate să îl păstreze ea pe Ben, să îl ia acasă, deranjată de faptul că ispita i-a spus că nu a depus niciun efort în a atrage atenţia bărbatului, ci el a invitat-o să-i fie alături, încântat de prezenţa ei.

Au făcut SEX pe Insula iubirii din prima seară – EXPLICIT

O altă concurentă care suferă este Alexandra, deranjată de faptul că Aurel nu a mai numit-o „soţia mea” ci „prietena mea”. Această schimbare a făcut-o să fie retrasă toată seara şi să caute explicaţii. Toate presupunerile ei şi-au găsit confirmări în imaginile pe care ea le-a văzut la ceremonia focului, unde a stat de vorbă cu Radu şi de unde a plecat foarte dezamăgită de comportamentul viitorului ei soţ.

Şi dacă insula fetelor a fost plină de tensiune, în ciuda petrecerii tematice care a avut loc seara, pe insula băieţilor atmosfera a fost mult mai relaxată. Pentru prima dată în emisiune, băieţii însoţiţi de ispitele feminine au petrecut în cartierul plăcerilor, Red Light District.