A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak: „Dragul meu, hai să îţi explic cum stă treaba cu femeile”

De: Cătălina Matei / 26.10.2016, 10:52
A făcut totul public! Adelina Pestriţu, confesiune despre relaţia cu Speak:
Adelina Pestriţu s-a confesat pe blogul personal. Vedeta şi-a surprins fanii cu o scrisoare deschisă în care vorbeşte despre neîmplinirea într-o relaţie,

Deşi abordarea este una generalistă mulţi au fost de părere că oferă indicii despre motivul despărţirii ei de Speak. Zilele trecute, Adelina Pestriţu a anunţat pe Facebook despărţirea de cântăreţul Speak, după doi ani şi jumătate de relaţie.

Adelina Pestriţu a ridicat piciorul şi a arătat tot!

Speak e istorie! Adelina Pestriţu, la braţ cu noul iubit?

„Dragul meu, oricine ai fi,

Sunt aici, acum, sa-ti explic cum sta treaba cu ele, femeile pe care ti le doresti pentru o zi, o luna, un an, o viata. Sa-ti spun de ce nu vei fi niciodata barbatul exemplu si de ce ramai mereu singur.

Sunt aici pentru ca ai facut femei sa sufere, iar noi ne activam, in spirit de solidaritate.

Povestea incepe cam asa:

Te indragostesti, promiti, dai sperante, cladesti in femei ceva ce nici tu nu poti duce. Te rasfeti cu momente care par a fi perfecte si infinite. Creezi sperante in sufletele lor, care sunt puternice atunci cand este nevoie, dar au atat de multe nevoie de protectie.

Apoi te plictisesti, bati in retragere, dar parca totusi nu-ti vine sa o vezi cu altul. Deci nu faci nimic sa-i lasi drumul liber. Ii darami visele cu aceeasi nonsalanta, le darami ca pe niste castele de nisip pe malul marii. Ii spulberi idealurile despre familie, respect, dragoste, daruire, devotament, unicitate, vibratie emotionala. Un fel de joc cu soldatei pe calculator. O strategie. Premeditata sau nu. Cu cat omori mai multi, cu atat iti creste cota. Din pacate, trebuie sa-ti dau o veste proasta. Cota despre care iti vorbesc este doar in imaginatia ta bogata! In viata reala, exista doar barbati adevarati, si cei care doar pretind ca sunt, iar cei care pretind, nu o sa castige jocul, ci doar cateva runde. Daca facem o paralela, situatia din viata ta se aseamana cu a unui criminal. Desigur, tu iti lasi in viata victima, dar ii omori sufletul, iar sechelele emotionale se resimt toata viata.

La inceput, faci ca totul sa para perfect. Dezmierdari, dulcegarii, seri romantice, flori, planuri de viitor, plimbari, zambete cu carul, iti controlezi fiecare gest, fiecare miscare si mimica fetei/corpului. Mic-dejun la pat, cadouri, mangaieri, nopti albe, cearsafuri sifonate, dimineti fierbinti. Parca esti un regizor bun al unui film de dragoste. Mai bine zis, esti si scenarist! Ce nu stii tu, este ca filmul tau nu va fi vizionat de foarte multe ori, sau va rula in niste cinematografe uitate de lume. Te face asta fericit, sa stii ca ai castigat, dar fara competitie adevarata?

Dupa un timp, se schimba ceva. Ce? De ce? Cu ce a gresit? Se rupe ceva si nu stii ce! Probabil incepe sa ti se rupa de ea, mai bine zis…Ai indrazneala sa spui ca ea s-a schimbat. Exista si astfel de cazuri, cand tu, barbate, esti nevinovat. Dar exista atat de multe cazuri in care ea s-a schimbat, pentru ca si-a dat seama cat de mult ai disimulat.

Inca o femeie, inca o mie de momente dulci garantate. Ti-ai satisfacut poftele ca o hiena si acum incepe procesul de transformare. Acum incepi sa fii tu. Ai putea face din nou cunostinta cu ea, pentru ca de aici incepe povestea reala. Tot timpul ocupat cu altceva, niciodata timp pentru voi sau daca iti rezervi timp pentru amandoi, vine la portie, niciodata in cantitati mari. Ca si cum esti pe ceas. Mereu ingrijorat si preocupat de cariera ta, desi e aceeasi ca si pana acum. Deodata aducerea banilor in casa a devenit telul tau in viata, desi ea nu ti-a cerut nimic mai mult decat ati avut pana atunci. Ca printr-o magie au disparut cinele romantice, gesturile de dragoste, planurile de viitor, ba mai mult, parca ai vrea sa-ti si retragi promisiunile pe care i le-ai facut. Ea, care era o prioritate pentru tine, a devenit ceva secundar, neinsemnat. Ti-e tot una cu sau fara. Noptile albe au devenit negre, eventual presarate si cu cateva lacrimi nevinovate pe obrajii ei. Mai mult separat decat impreuna, cat mai departe unul de celalalt de parca nu va ajunge aerul de respirat. Fiecare isi cauta activitati prin casa sau in diferite contexte. Tu sa o eviti, ea sa nu para ca este evitata.

Din partea ei, acelasi tratament ca si pana acum. Cafea dimineata, mesaje siropoase, atentie, dragoste, compasiune, tandrete, rasfat, prezenta, mancare calda, curantenie, camasi calcate, sperante si vise atarnand intr-un fir de ata. Si toate astea, la pachet cu o privire trista… pe care tu te faci ca n-o observi, si ca e un capriciu. Iti cere atentie, admiratie si recunostinta! Neincetat! Incearca sa-ti reaminteasca de inceputurile demult apuse. Tu…acelasi nepasator si ignorant…Pe zi ce trece o vezi cum e tot mai suparata, mai nervoasa, mai mahnita, mai singura si retrasa. E superba, si stii asta, dar nu-i mai spui si nu o faci sa simta asta. Si nu faci nimic! In sinea ta stii ca daca e acolo, va ramane o vesnicie pentru ca este lipsita de curaj sa plece. Sau poate ca nu o face pentru ca te iubeste si accepta situatia. Si unde mai pui ca s-a si intors de o gramada de ori cand v-ati certat. Tie iti este suficient! Daca tu esti fericit, nimic nu mai conteaza…

Esti in mediul tau de comfort si siguranta. Atat de sec si egoist…Ii cauti pretexte, doar sa-ti confirmi tie ca nu tu esti responsabil de toata aceasta situatie incerta. Te legi de lucruri mici si le faci sa para mari, doar ca sa fugi de asumare.

Nu te pacali singur!

Femeia care stie ce vrea de la viata, va pleca fara sa se uite in urma ei. Pentru ca ea va stii ca a dat totul si nu a primit nimic la schimb. Nici macar atentia fara de care nicio femeie nu poate trai. De fapt, cu asta ne hranim toate. Pentru asta traim. Sa fim apreciate si iubite. Nimic nu conteaza mai mult decat acel sentiment in stare pura.

Si vei plange, vei suferi, te vei da cu capul de pereti cand vei constientiza ca cea pe care ai avut-o neconditionat langa tine, cersandu-ti dragostea cu care ai cucerit-o, poate maine va fi iubita si apreciata de alt barbat care stie sa ofere sentimentul de siguranta si iubire fara sa fie o corvoada. Sufletul este totul. Nu calca pe suflete pentru ca s-ar putea ca intr-o zi sa fie si al tau calcat in picioare.

Femeia poate fi o minune, in bratele barbatului potrivit! Fii tu minunea ei!”, a scris Adelina pe blog.