A fi sau a nu fi Placebo

De: Cătălina Matei / 22.06.2009, 01:06
A fi sau a nu fi Placebo
Soundtrack pentru generaţia post decembristă şi nu numai, Placebo susţin că au depăşit perioada exprimării deca­den­ţei prin muzică.

Deşi fiecare album al lor e înlănţuit de cântece ce descriu “condiţia umană” în situaţii-limită, ni se promite că albumul pe care formaţia îl lansează la începutul acestei luni are mai puţine de-a face cu efectul placebo şi e mai congruent cu la joie de vivre. Schimbări esenţiale au avut loc în componenţa trupei de când i-am văzut pe la noi. Dife-renţe de ordin muzical şi personal l-au convins pe bateristul Steven Hewitt să pără­seas­că trupa.

“A fi într-o formaţie e similar cu a fi căsătorit sau a face parte dintr-un cuplu – în cazul nostru un trio – oamenii se îndepărtează unii de alţii de-a lungul timpului. Să spui că nu-ţi mai iubeşti partenerul e ceva imprecis, luând în considerare toate lucru­ri­le prin care aţi trecut şi pe care le-aţi învăţat îm­pre­­ună. Dar există un moment când realizezi că vrei lucruri diferite, în afara relaţiei, şi că nu mai poţi trăi sub acelaşi acoperiş cu celălalt, cum ar veni”, a comentat solistul Brian Molko.

Cititi continuarea articolului pe site-ul TimeOut Bucuresti