A fost anulat concertul lui Marc Anthony din Capitală, de pe 31 martie

De: Carmen Ulian / 13.03.2015, 14:00
A fost anulat concertul lui Marc Anthony din Capitală, de pe 31 martie
Concertul pe care Marc Anthony urma să îl susțină pe 31 martie, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat, în contextul în care "echipa de management a cântărețului a decis ca artistul să nu mai performeze în țările din Europa centrală și de est, din motive care nu au fost menționate".
În martie 2014, concertul pe care cântărețul Marc Anthony urma să îl susțină pe 19 mai 2014, la Sala Palatului din Capitală, a fost amânat pentru data de 31 martie 2015.
 
„Deși compania Vreau Bilet a avut cheltuieli foarte mari pentru promovarea și producția publicitară a concertului până în momentul în care a fost înștiințată că acesta este anulat, aceste cheltuieli nu vor fi compensate în niciun fel de către echipa de management a artistului. În pofida acestei pierderi financiare, compania dorește să își despăgubească cumpărătorii cât mai curând posibil. În acest scop, organizatorul vine în întâmpinarea clienților săi cu o oferta extrem de avantajoasă, valabilă exclusiv pentru clienții care au achiziționat biletele din rețeaua Vreau Bilet”, se arată într-un comunicat al agentiei Vreau Bilet
 
Astfel, persoanele care au cumpărat bilete pentru concertul din 31 martie al lui Marc Anthony vor primi contravaloarea tichetului achiziționat, plus 25% din valoarea acestuia, sub forma unui voucher. Cu aceste vouchere pot fi achiziționate bilete la orice eveniment organizat de compania Vreau Bilet, pe o perioada calendaristică de un an, începând cu data de 13 martie.
În prezent, compania Vreau Bilet a pus deja în vânzare concerte internaționale, printre care se numără cele susținute de Garou, Ray Wilson, Pablo Alboran, Bond și Beth Hart.
 
De asemenea, în perioada următoare, compania va anunța organizarea altor spectacole cu artiști internaționali care nu au mai concertat în România.
 
Voucherele cu valoare mărită pot fi ridicate de la standul Vreau Bilet din Unirea Shoping Center, începând cu data de 13 martie.
 
Acestea pot fi trimise și prin curier, după trimiterea către organizator a biletelor achiziționate. Voucherele nu sunt divizibile și nu se primește rest la ele. Această promoție nu se aplică invitațiilor fără valoare fiscală și nici persoanelor care doresc să-și recupereze banii în numerar. Acestea din urmă se vor prezenta la punctele de vânzare ale companiilor de ticketing de unde au fost achiziționate biletele, pentru programarea la plată.
 
Detalii despre evenimentele vreaubilet.ro se găsesc pe site-ul www.vreaubilet.ro și la standul VreauBilet din Unirea Shopping Center.