A fost anuntat oficial jocul Resident Evil 6

Apropo.ro / 23.01.2012, 12:00
A fost anuntat oficial jocul Resident Evil 6
Capcom a anuntat oficial cel de-al saselea joc al seriei Resident Evil, dorindu-se o intoarcere la origini, hoardele de zombie revenind in prim plan.

Povestea din Resident Evil 6 va avea loc la fix zece ani dupa evenimentele din Raccoon City, actiunea fiind plasata astfel inainte de intamplarile din Resident Evil 5 (astfel, nu este eliminata posibilitatea de a-l intalni si pe Albert Wesker), campaniile lui Chris Redfield si Leon S. Kennedy urmand sa se desfasoare simultan.

Mai mult, jocul va oferi utilizatorilor posibilitatea de a juca cooperativ in splitscreen (2 jucatori), precum si online (pana la 6 jucatori). De asemenea, jocul va contine si moduri multiplayer competitive pentru pana la 8 jucatori. Nu in ultimul rand, Capcom a confirmat aparitia unei versiuni demo a jocului, undeva inainte de lansarea oficiala, planificata pentru 20 noiembrie 2012.

Conform declaratiilor producatorilor, Resident Evil 6 urmeaza sa fie lansat pe 20 noiembrie 2012 pentru Xbox 360 si PlayStation 3, aflandu-se deja in lucru de 2 ani de zile. Capcom a confirmat de asemenea si o viitoare editie de PC a lui Resident Evil 6, care-si va face aparitia undeva dupa lansarea versiunilor pentru console.

Cititi mai multe despre Resident Evil 6, pe Go4games.ro.