A fost arestata, dupa ce a sunat la Politie si a cerut o intalnire

Apropo.ro / 10.06.2009, 16:00
A fost arestata, dupa ce a sunat la Politie si a cerut o intalnire
O femeie din Oregon, SUA, a fost arestata dupa ce a sunat la 911 si i-a cerut o intalnire unui politist.

O femeie din Aloha, Oregon, SUA, a fost arestata dupa ce a sunat la 911 si i-a cerut o intalnire unui politist.

Dupa ce vecinii din cartier au facut plangere impotriva Lornei Jeanne Dudash, un echipaj de politie a sosit la usa acesteia. I-a fost de ajuns lui Jeanne o privire catre unul dintre politisti, pentru a se indragosti de acesta.

Lorna a ramas placut impresionata de politist "Este cel mai simpatic politist pe care l-am vazut vreodata. Imi doresc sa ii aflu numele! De cate ori ai ocazia sa iti apara la usa un asa domn elegant".

Mai in gluma mai in serios, aceasta s-a gandit ca, chiar daca nu are vreo urgenta, poate suna la sectia de politie pentru ca "domnul elegant" sa ii mai apara la usa.

Astfel, dupa cateva ore de liniste, lui Jeanne i s-a facut dor de politist pe care l-a si sunat(inregistrarea audio) apeland numarul 911!

"Vreau sa fiu sincera cu tine (i-a spus telefonistei), eu am 45 de ani si imi place mult de politist. Vreau sa il mai intalnesc fara sa mai fiu nevoita sa sun la 911", a spus Dudash in timpul convorbirii.

Aceasta a continuat sa ii spuna operatorului: "Stiu ca nu trebuie sa folosesc acest numar decat daca am vreo urgenta, dar ai putea sa ma ajuti cu numarul de telefon al ofiterului, pentru a-l revedea?".

Cand nici nu se gandea, politistul viselor ei i-a batut din nou la usa, de data aceasta pentru a o aresta in urma folosirii liniei de urgenta 911 in alt scop decat cel pentru care este destinat.

Â