A fost călugăr budist, iar acum arată aşa! E incredibilă!

Apropo.ro / 17.05.2018, 14:35
A fost călugăr budist, iar acum arată aşa! E incredibilă!
Este unul dintre cele mai de succes manechine din Thailanda, dar Mimi Tao nu ar fi crezut că va ajunge să defileze pe podiumuri în creaţii couture pe vremea când studia să devină călugăr budist.

Mimi Tao, în vârstă de 25 de ani, este un faimos model din Asia, dar trecutul ei e unul complet neaşteptat. Ea s-a născut băiat şi avea numele Phajaranat Nobantao. Familia ei, una catolică, era strictă, dar bogată. Însă siguranţa financiară a dispărut când Mimi avea 12 ani. Atunci ea a fost trimisă la un templu, pentru a deveni călugăr budist.

În acea perioadă, Mimi a avut timp să îşi dea seama că este de fapt fată. „Am început să devin fată, să mă port şi să vorbesc ca o fată, mă interesau lucrurile pentru fete”, a povestit ea.

În ciuda acestui fapt, a devenit călugăr. Însă nu a încetat să experimenteze şi se întâlnea cu un grup de patru prieteni pentru a se farda. „Tot ce puteam face era să ne dăm cu pudră de talc pe faţă şi uneori ruj roşu”. Ei îşi modificau uneori hainele călugăreşti, pentru a le face să pară rochii şi defilau în camerele lor.

La scurt timp, ea a început să ia pilule contraceptive, pentru a-şi face sânii să crească. După şase ani la templu, ea a plecat pentru a deveni femeie şi s-a angajat la un teatru de cabaret renumit din Bangkok. Acolo, a cunoscut-o pe Yui Phetkanha, un model faimos, care a învăţat-o tot ce trebuie pentru a fi manechin.

Foto Facebook