A fost dezvăluit încă un motiv pentru care rușii vor Crimeea – cea mai veche piramidă din lume!

De: Marian Andrei / 06.03.2014, 10:30
A fost dezvăluit încă un motiv pentru care rușii vor Crimeea - cea mai veche piramidă din lume!
Pe lângă motivele geopolitice pe care le invocă diverși analiști în legătură cu insistența Rusiei de a păstra Crimeea, a mai apărut unul, științific: Rusia vrea ca savanții săi să studieze o piramidă îngropată pe teritoriul Crimeii, despre care se afirmă că ar fi construită pe vremea dinozaurilor!

Potrivit agenției de știri din Crimeea (QHA), un savant ucrainean a descoperit, în 1999, (anunțul descoperirii a fost făcut în 2002) cea mai veche piramidă din lume.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Descoperirea a fost făcută din greșeală, atunci când Vitali Goh, care a lucrat mai mult de 30 de ani pentru armata sovietică, experimenta metode alternative de a găsi apă. Obiectul misterios găsit de Goh îngropat în pământ s-a dovedit a fi o piramidă cu înălțimea de 45 de metri și lungimea laturilor de 72 de metri.

Piramida din Vrimeea are vârful teșit, la fel ca piramidele mayașe, însă aspectul său general aduce cu cele egiptene.

Potrivit echipei de cercetare, în interiorul piramidei se află, la fel ca în cele egiptene, o cameră în care se află mumia unei creaturi de origine necunoscută, aceasta având o lungime de 1,3-1,4 metri și un obiect care seamănă cu o coroană pe cap.

Într-un interviu televizat, Goh a afirmat că această piramidă este construită încă de pe vremea dinozaurilor, iar construcția este, probabil, cea mai veche piramidă din lume.