A fost dezvăluit sinopsisul oficial al seriei Amazon “Lord of the Rings”

De: Ana Obretin / 14.01.2021, 10:48
A fost dezvăluit sinopsisul oficial al seriei Amazon “Lord of the Rings”

Oficialii de la Amazon au dezvăluit sinopsisul oficial al “Lord of the Rings”, care se anunță a fi cea mai scumpă producție de televiziune din istorie. Serialul, cu un buget de 860 de milioane de dolari, a fost anunțat inițial în 2017 și, în ultimii trei ani, producătorul Amazon nu a furnizat foarte multe informații despre acesta.

„Următoarea serie a Amazon Studios aduce pe ecrane pentru prima dată poveștile eroice ale istoriei fantasy a Pământului de Mijloc. Acțiunea acestei drame epice are loc cu mii de ani înainte de evenimentele descrise în ‘Hobbitul’ și ‘Stăpânul Inelelor’ de J.R.R. Tolkien și va duce spectatorii înapoi într-o epocă în care s-au format marile puteri, în care regatele au cunoscut gloria și au căzut în ruină, eroii neobișnuiți au fost puși la încercare, speranța a atârnat de un fir de păr, iar cel mai mare ticălos creat de Tolkien a amenințat că va scufunda toată lumea în întuneric. Începând într-o perioadă de pace relativă, seria urmărește un grup de personaje, atât familiare, cât și noi, în timp ce se confruntă cu temerile reapariției răului pe Pământul de Mijloc. De la cele mai întunecate adâncuri ale Munților Cețoși, la pădurile maiestuoase ale capitalei Lindon a elfilor, la insula-regat uimitoare Númenor, până la cele mai îndepărtate regiuni ale hărții, aceste regate și personaje vor crea moșteniri care dăinuie mult timp după s-au dus”, este sinopsisul producției care a fost făcut public.

Pe contul oficial de Twitter al seriei a fost publicate anterior imaginea unei hărți și două mesaje: „Un Inel care le stăpânește pe toate, un Inel pentru a le găsi, un Inel pentru a le aduce pe toate și, în întuneric, pentru a le contopi, în ținutul Mordor unde se află Umbra”, precum și„ Bine ați venit în Epoca a doua”. În mitologia lui Tolkien, această perioadă a fost cea în care au apărut inelele puterii, inclusiv cel al lui Sauron.

Seria reunește o distribuție masivă, din care fac parte actori precum Robert Aramayo, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Tom Budge, Morfydd Clark, Ismael Cruz Córdova, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Megan Richards, Dylan Smith , Charlie Vickers și Daniel Weyman. 

Scenariști și producători executivi sunt J. D. Payne și Patrick McKay. Cineastul J.A. Bayona a regizat mai multe episoade și este producător executiv împreună cu Belén Atienza.

Filmările pentru “Lord of the Rings” s-au încheiat recent în Noua Zeelandă. Amazon a confirmat deja că serialul va avea mai mult de un sezon.

CITEȘTE ȘI: „Lord of the Rings”: S-au încheiat filmările la cel mai scump serial din istorie

FOTO: Profimedia Images