A fost lansat „Marry The Night”, cel mai lung videoclip semnat Lady Gaga (Video)

Apropo.ro / 06.12.2011, 17:40
A fost lansat
Controversata Lady Gaga "loveste" din nou. Artista a lansat cel mai lung videoclip din cariera: "Marry The Night".

De ziua Romaniei, Lady Gaga a lansat cel mai recent clip al sau, „Marry The Night”, cel mai lung material video realizat pana acum de cantareata.

Artista in varsta de 25 de ani a reusit sa creeze un videoclip de 13 minute si 51 de secunde, un record in domeniul clipurilor muzicale, incercand probabil sa surclaseze celebrul „Thriller” al lui Michael Jackson.

Totul este construit in asa fel incat sa te determine sa urmaresti continuarea. Nici calitatile actoricesti ale divei pop nu sunt de ignorat, asa incat nu e exclus ca Gaga sa primeasca roluri in filme de lung metraj.

Lady Gaga – „Marry The Night”

„Marry the Night” a avut 5 milioane de vizualizari pe YouTube, in primele 48 de ore, iar acum se apropie de 10 milioane de vizualizari.

Clipul este regizat de insasi Gaga, dorindu-se a fi un fel de autobiografie a artistei. „Cand privesc in urma, nu e vorba ca nu vreau sa vad lucrurile exact asa cum s-au intamplat, ci pur si simplu prefer sa le vad intr-o maniera artistica”, asa incepe cantareata monologul in videoclip. Desigur, mai tarizu ea apare in ipostaze socante, purtand tinute sumare si facand gesturi indecente.

Invaluita de magia Sarbatorilor, Lady Gaga lanseaza si un E.P. numit „A Very GaGa Holiday”, iar primul single este un cover al melodiei „White Christmas”.