A fost lansat un nou trailer al „House of the Dragon”, prequelul „Game of Thrones” (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 06.05.2022, 07:49
 A fost lansat un nou trailer al „House of the Dragon”, prequelul „Game of Thrones” (Video)

Un nou trailer pentru mult așteptatul serial „House of the Dragon”, prequelul „Game of Thrones” a fost lansat.

Acțiunea serialului este plasată cu 200 de ani înainte de evenimentele din seria originală, care a devenit cel mai mare hit de la HBO și serialul dramă cu cele mai multe premii Emmy din toate timpurile.

Noua serie provine de la autorul George R.R. Martin (bazat pe cartea sa „Fire & Blood”) și îi are co-creatori și showrunneri pe Ryan Condal („Colony”) și Miguel Sapochnik („Finch”).

„House of the Dragon” îi are în distribuție pe Paddy Considine („Peaky Blinders”) în rolul Regelui Viserys Targaryen, pe Olivia Cooke („Ready Player One”) în rolul lui Alicent Hightower, Emma D’Arcy („Wanderlust”) în rolul Prințesei Rhaenyra Targaryen și Matt Smith („Doctor Who”) în rolul Prințului Daemon Targaryen.

Din punct de vedere tehnic, HBO numește noua filmare un teaser trailer, chiar dacă rețeaua a lansat anterior un teaser trailer oficial în octombrie. Aceste clip este totuși unul mai extins.

Serialul, care va avea premiera pe 21 august, este o inițiativă majoră pentru HBO, care speră să recupereze o parte din magia „Game of Thrones”, care a adus venituri de peste 1 miliard de dolari în perioada 2011-2019. Compania are și alte câteva  proiecte prequel plasate în lumea Westeros în diferite stadii de dezvoltare, iar eventuale rezultate performante ale „House of the Dragon” ar fi un semn bun că GoT poate fi transformat dintr-un serial de succes singular într-o franciză.

Foto: Profimedia Images

CITEȘTE ȘI: „House of the Dragon”, serialul prequel „Game of Thrones”, va debuta în august