A fost părăsită pentru o superbă brunetă! Urmarea este incredibilă

De: Nicoleta Nicolae / 09.12.2015, 10:07

A fost părăsită pentru o superbă brunetă! Urmarea este incredibilă
Fotomodelul de lenjerie intimă Mayka Kukucova şi-a ucis iubitul milionar pentru că a înlocuit-o cu o fată mai tânără.


Slovaca Mayka Kukucova, de 25 de ani, a fost pusă sub acuzare recent pentru crimă! Anchetatorii spanioli au ajuns la concluzia că ea l-a împuşcat cu sânge rece pe bijutierul Andrew Bush (48 de ani). Crima oribilă a avut loc în aprilie, în vila acestuia din Marbella, de pe Costa del Sol. Kukucova a încercat să susţină că l-a ucis în legitimă apărare pe fostul iubit, fiindcă el a tras mai întâi în ea, dar nu a nimerit-o.

Procurorii au stabilit însă că s-a strecurat în locuinţa lui special pentru a-l omorî, drept răzbunare fiindcă îi “dăduse papucii” cu 6 luni în urmă. Când Bush a sosit acasă cu noua iubită, Maria Korotaeva (22 de ani), o superbă rusoaică brunetă, studentă la Universitatea West din Anglia, l-a aşteptat cu revolverul, calibru 38 model Amadeo Rossi, încărcat. S-au certat îngrozitor, iar rivala a fugit afară şi s-a ascuns. Apoi, focoasa blondă a tras trei gloanţe în fostul iubit, care nu a avut nici o şansă de scăpare. Un glonţ i s-a înfipt în braţul drept, iar celelalte două în cap.

Apoi, Mayka a pus arma în mâna victimei ca să pară că a atacat-o. A furat cheile maşinii Hummer a milionarului şi a fugit în ţara natală, Slovacia. În mai, a fost extrădată şi a ajuns în arest în Spania. Bush şi Kukucova s-au cunoscut în 2012, când ea şi-a luat o slujbă în unul dintre magazinele lui din Bristol. “Era geloasă ca o fiară, îi controla la sânge telefonul şi computerele”, a povestit fiica bijutierului ucis.