A fost scos de pe post, dar nu se dă bătut! Mircea Radu are un nou proiect- FOTO

Apropo.ro / 03.07.2018, 15:00
A fost scos de pe post, dar nu se dă bătut! Mircea Radu are un nou proiect- FOTO
Mircea Radu n-a avut noroc cu emisiune "Ie, Românie", de la Antena 1. Show-ul a fost scos de pe post după şapte ediţii, iar marele premiu de 20.000 de euro nu a mai fost acordat. Emisiunea lui Mircea Radu a avut un debut slab în audienţe.

Totuşi, Mircea Radu nu se dă bătut! Mircea Radu (49 de ani) lansează un nou proiect video intitulat „Poveşti cu gust“, în colaborare cu doi producători de televiziune.

El va străbate satele şi cătunele munţilor cetăţilor dacice pentru a afla de la oamenii locului legende, poveşti şi reţete autentice. „Descoperirile“ vor fi filmate şi prezentate pe site-ul şi pe pagina de Facebook „Poveşti cu Gust“.

„De astăzi încep un nou proiect şi am vrut ca tu să fii primul care află.

Se cheamă Poveşti cu Gust şi e despre aflarea unor locuri legendare, a tradiţiilor dar şi despre descoperirea secretelor unei gastronomii autentice.
În Poveşti cu Gust sunt alături de Marius Toader şi Robe Adrian, de care mă leagă o profesie şi o prietenie.Toţi trei am ajuns la momentul în care vrem să construim punţi direct către public. Să lansăm şi să dezvoltăm proiecte care să ajute oameni şi să formeze comunităţi. Ne vom folosi experienţa de televiziune pentru organizarea unor evenimente gastronomice alternative la care eşti invitat şi tu.
Nu în ultimul rând, Poveşti cu Gust înseamnă dorinţa de evadare dintre betoanele oraşului şi întoarcerea la natură, ca parte din ea.
Înapoi la rădăcini.
Înapoi acasă”,  a scris Mircea Radu pe Facebook.