A fugit în chiloți după hoții care îi furaseră mașina

Apropo.ro / 10.12.2012, 15:00
A fugit în chiloți după hoții care îi furaseră mașina
Disperat că hoții îi fură mașina, proprietarul a fugit după ei mai mult dezbrăcat, fără se se mai gândească ca poate fi indecent.

Șoferul unei dubițe și-a parcat mașina în fața hotelului, undeva pe o stradă din Paris. De la geamul camerei sale de hotel, proprietarul a văzut cum doi indivizi umblă la mașina sa. Imediat cei doi au deschis portiera, moment în care bărbatul nu a reușit decât să își pună pe el lenjeria intimă și un tricou, după care să o ia la fugă în stradă, după ei.

Ajuns în fața hotelului, bărbatul s-a aruncat pe mașină, hotărât să nu lase hoții să plece cu ea. Deși striga în gura mare că îi este furată mașina, oamenii de pe margine erau mai mult uimiți de costumația sa.

Atunci când dubița a oprit la un semnafor, proprietarul a pus mâna pe unul dintre hoți, cel care se afla la volan, și l-a tras jos din mașină, în timp ce al doilea hoț a fugit, părăsindu-și colegul la suferință.

Bărbatul transporta încălțăminte cu dubița, spre Anglia. Din fericire, nu a pierdut din marfa pe care o avea, iar hoțul prins de el a fost dat pe mâna Poliției.

Doi kilometri „a alergat” proprietarul pe capota mașinii sale, furată de hoți.