A furat 13.000 dintre scutecele pentru nevoiași

Apropo.ro / 03.06.2014, 17:00
A furat 13.000 dintre scutecele pentru nevoiași
"Banca de scutece" din Carolina de Nord, o organizație non-profit care se ocupă cu donarea de scutece familiilor nevoiașe, a fost lovită dur weekend-ul trecut.

O persoană încă neidentificată a pătruns în incinta organizației din Durham, Carolina de Nord, și a sustras 13.000 de scutece de diferite mărimi. Michelle Old, fondatoarea și directoarea executivă a organizației, a reclamat furtul luni, când trebuia să ia mai multe scutece pentru a le distribui unui adăpost pentru nevoiași.

Old s-a declarat dezamăgită de faptul că hoțul sau hoții au luate toate scutecele mărime 4 și 5, scutece ce pot fi folosite chiar și pe perioada unui an întreg. Aceasta a mai spus că au fost furate inclusiv scutecele dintr-o cameră de rezervă despre existența căreia știau doar cei ce fac parte din organizație.

S-au primit informații că scutecele se vând la diferite târguri cu 4 dolari bucata. Chiar și așa, în ciuda lovituri încasate, Michelle Old susține că organizația va continua să evolueze. Asta în condițiile în care obiectivul acesteia era împărțirea a 50.000 de scutece pe an, iar organizația a reușit să împartă 139.000 de scutece în primele 11 luni de la înființare.